Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate România, printre țările care vor testa un vaccin împotriva coronavirusului

România, printre țările care vor testa un vaccin împotriva coronavirusului

scris de Misu Andrei
262 afisari

România va face parte din țările care vor testa un vaccin împotriva coronavirusului. Anunțul a fost făcut de managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel. Vaccinul va fi adus din Marea Britanie și ar putea ajunge în țara noastră, peste o lună, când vor fi date toate avizele de către Agenția Națională a Medicamentului.

Vaccinul este destinat populației care nu a fost infectată cu noul virus, a precizat Adrian Streinu-Cercel.

1 comentariu

neacsum 20-03-2020 - 22:34

Ceea ce nu spune domnul Streinu Cercel, marele epidemiolog este faptul ca :
1. NU POT FI VACCINATI decat cei care nu au virusul.
2. Ca sa afli cine nu are virusul trebuie sa faci testul
3. daca ai aflat cine nu are virusul , ai aflat si cine nu are si atunci e simplu ii izolezi pe cei care au virusul si ]i sapi pe cei care nu il au si fara vaccin.
4. fara test, nu poti risca sa faci vaccin nimanui, pentru ca sunt si asimptomatici, adica peroane care se cred si se declara sanatosi dar au virusul si nu stiu.
5. DACA FACI VACCINUL UNUIA CARE ARE VIRUSUL, CHIAR DACA E ASIMPTOMATIC, IL OMORI.
Intrebare: CINE ISI ASUME RISCUL SA (SE) VACCINEZE STIIND CA POATE AVEA VIRUSUL SI ESTE ASIMPTOMATIC, DECI FARA A FI TESTAT?
CONCLUZIE: in primul rand -si daca avem vaccinul si daca nu- trebuie sa testam oamenii. Deci inainte testarea si abia apoi vaccinul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult