Acasa Stiinta-ITPharma-Sanatate Valeriu Gheorghiţă a fost numit manager al Spitalului „Agrippa Ionescu”

Valeriu Gheorghiţă a fost numit manager al Spitalului „Agrippa Ionescu”

scris de Misu Andrei
175 afisari

Medicul Valeriu Gheorghiță a preluat marți funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”, alăturându-se echipei medicale a SRI.

Foto: captură Digi24

Col. dr. Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări, potrivit unui comunicat al SRI.

Valeriu Gheorghiţă a fost până ieri șeful Comitetului Naţional de Vaccinare anti-COVID. În locul lui a fost numit secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andrei Baciu.

La conducerea Spitalului „Agrippa Ionescu”, Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală, se mai arată în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult