Acasa Stiinta-ITStiinta Aspirina – tratament eficient pentru piele fără acnee

Aspirina – tratament eficient pentru piele fără acnee

scris de B.C.R
47 afisari

Aspirina poate fi folosită ca tratament eficient împotriva acneei şi iritaţiilor pielii, datorită conţinutului de acid salicilic, despre care s-a demonstrat că reduce inflamaţiile, combate acneea, închide porii, catifelează tenul şi calmează iritaţiile pielii.

Pentru a prepara o mască pentru ten, amestecaţi cinci comprimate de aspirină pisată cu o lingură de iaurt integral şi o lingură de miere. Masca nu ar trebui utilizată de persoanele alergice la produse lactate sau aspirină, informează dailymail.co.uk. De aceea, înainte de folosirea măştii, aplicaţi puţin amestec în spatele urechii, pentru a vedea dacă sunteţi alergic. Dacă aveţi ten uscat, adăugaţi mai multă miere, iar dacă aveţi ten gras, este nevoie de mai mult iaurt.

Masca nu trebuie aplicată mai des de două ori pe săptămână, altminteri tenul devine prea sensibil şi uscat. În loc de aceste ingrediente, se poate folosi cremă hidratantă sau gel purifiant cu aloe vera. Acest tratament cu aspirină dă rezultate mult mai bune dacă folosiţi zilnic un gel purifiant, după care aplicaţi o cremă hidratantă cu factor de protecţie.

1 comentariu

IngerAlbastru 13-10-2013 - 03:47

Da’ aspirina pe care scrie romaneste nu aveti??? si lumea de la tara intelege deja spaniola pana si de pe cutiile medicamentelor sa citeasca informatii importante???
Iaurt cu miere merge si fara aspirine uns pe fatza!!! sau un pic de lapte acru numai.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult