Coca-Cola prezintă aplicaţia care te ajută să slăbeşti | Ziua Veche
Acasa Stiinta-ITStiinta Coca-Cola prezintă aplicaţia care te ajută să slăbeşti

Coca-Cola prezintă aplicaţia care te ajută să slăbeşti

scris de A.H.
4 afisari

În cadrul unei campanii concepute pentru a-i ajuta pe britanici să adopte un stil de viaţă activ, Coca-Cola Great Britain (CCGB) a conceput aplicaţia „Work It Out Calculator”, disponibilă pe site-ul www.coca-cola.co.uk/workitout, care subliniază importanţa raportului dintre energia primită şi energia cheltuită, informează femalefirst.co.uk.

Coca-Cola prezintă aplicaţia care te ajută să slăbeşti

Conceput în colaborare cu profesorul în ştiinţe sportive Greg Whyte, participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, noua aplicaţie permite utilizatorilor să „descopere” metode noi pentru a duce o viaţă activă. Este suficient să precizaţi numele băuturii preferate lansată de compania Coca-Cola, iar aplicaţia va sugera o varietate de exerciţii fizice care vă vor ajuta să ardeţi caloriile primite. Aplicaţia sugerează o multitudine de sporturi, de la jogging la ciclism şi bowling până chiar la folosirea aspiratorului în locuinţă, pentru a se potrivi cu diverse stiluri de viaţă, situaţii şi stări de dispoziţie.

Scopul este acela de a găsi o activitate fizică care să se potrivească chiar şi acelor persoane care au un program extrem de aglomerat. Desigur, oamenii primesc calorii şi din alte alimente şi băuturi. Este important să ţineţi cont de toate sursele de calorii din dieta zilnică, atunci când determinaţi „balanţa energetică”, pe baza caloriilor primite şi a caloriilor cheltuite.

Aplicaţia „Work It Out Calculator” reprezintă o dovadă a faptului că un stil de viaţă activ poate fi cu uşurinţă încorporat în activităţile zilnice, susţine compania. Activităţile gospodăreşti, mari consumatoare de energie, precum curăţarea locuinţei cu aspiratorul, care consumă în medie 3 ore pe săptămână pentru orice gospodină, echivalează din punct de vedere al consumului de calorii cu o şedinţă de yoga de o oră şi jumătate. În plus, efortul depus pentru a călca rufele curate timp de 20 de minute pe săptămână echivalează cu 10 minute de mers cu bicicleta. Coborâtul scărilor în timpul pauzelor publicitare difuzate în timpul unor programe de televiziune echivalează cu o jumătate de oră de gimnastică la sală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult