Acasa Stiinta-ITStiinta Cum ne omoară UE. Apa nu hidratează. Lipici de covoare în ţigări

Cum ne omoară UE. Apa nu hidratează. Lipici de covoare în ţigări

scris de M.A.B.
29 afisari

Politicienii de la vârful UE vor să ne omoare cât mai rapid. După ce au decis că apa nu hidratează, au băgat şi lipici pentru covoare în ţigări.

UE vrea sa ne omoare

UE vrea sa ne omoare

Măsurile luate în ultimii ani de birocraţii Uniunii Europene dovedesc foarte clar că vor să elimine o bună parte din populaţie. În ultimul an, s-a decis interzicerea becurilor cu filament, pentru că, din cauza consumului, nu ar fi ecologice. Însă, câtă lume ştie că majoritatea becurilor “ecologice” pe care le cumpărăm acum funcţionează cu vapori de mercur. Iar despre efectele mercurului asupra mediului şi organismului uman nu mai este nevoie de explicaţii suplimentare. A mai urmat un studiu halucinant, din Marea Britanie, potrivit căruia merele sunt mai dăunătoare pentru dentiţie decât băuturile carbogazoase. Adică acelea pe care totţi medicii ne pun să le evităm, considerându-le otravă curată, din cauza chimicalelor cu care sunt făcute.

Ce mai mare gogoriţă decoperită de studiile comandate de UE şi transformată în legislaţie este aceea că apa nu hidratează. Toată lumea a învăţat la şcoală că, dacă îţi este sete, înseamnă că eşti deshidratat, adică a scăzut nivelul apei din organism. Potrivit DEX, DESHIDRATARE înseamnă “eliminare totală sau parţială a apei pe care o conţine un corp în mod normal”.

Atunci, cum au reuşit birocraţii de la UE să ajungă la concluzia că apa nu hidratează? Potrivit Green Report, care citează Telegraph.co.uk, alesii europeni tocmai au votat o lege ce interzice folosirea afirmatiei ca apa hidrateaza. Legea va intra in vigoare in Marea Britanie luna viitoare, si ii pedepseste pe cei care indraznesc sa foloseasca aceasta afirmatie cu doi ani de inchisoare. Dupa un studiu care s-a intins pe trei ani, oficialii europeni au ajuns la concluzia ca nu exista vreo dovada care sa sustina afirmatia ca apa hidrateaza. Nu mai trebuie spus că studiul a fost plătit din banii contribuabililor UE.

Ţigările care se sting singure, cu lipici de covoare

Recent, a intrat în vigoare o altă lege UE, care obligă producătorii de ţigări să introdcă măsuri suplimentare de securitate. Astfel, aceştia au început să folosească o nouă hârtie care să reducă riscul unor incendii provocate de ţigările lăsate nesupravegheate. Numai că hârtia este lipită cu un adeziv chimic, considerat periculos.

Producătorii de ţigări pot pune pe piaţă doar aşa-numitele ţigări „cu risc mic de inflamare”, care se sting singure după un timp pentru a evita declanşarea unui incendiu, transmite RRA. Pentru acest lucru, producătorii de hârtie pentru ţigări introduc câte un inel de hârtie mai groasă în două locuri de-a lungul ţigării. Dacă nu se mai trage din ea, ţigara se va stinge atunci când atinge unul dintre inele, pentru că acestea blochează alimentarea cu oxigen din aer.

Canada a introdus prima acest tip de hârtie prin 2005, iar, de la 1 ianuarie 2010, ea a devenit obligatorie în 43 de state americane, iar, din 2012, va fi obligatorie peste tot în SUA.

În statul New York, imediat după introducere, fumătorii s-au plâns de tot felul de simptome stranii: dureri de cap, stări de greaţă, diaree, gât uscat, gust metalic. A trecut prea puţin timp pentru a avea studii de lungă durată apropo de efectele noii hârtii, dar unele date există totuşi.

Pentru a lipi inelele de hârtie mai groasă de hârtia de ţigări, producătorii folosesc un adeziv numit emulsie copolimerică etilenă-acetat de vinil. Pe româneşte, lipici de covoare. Testele făcute pe rozătoare arată că inhalarea măreşte riscul de cancer.

Lăsând asta la o parte, chiar dacă lipirea se făcea cu apă, toxicitatea tot creştea, pentru că dacă iei oxigenul ţigării, creşti doza de monoxid de carbon – mai precis cu 11,4% după un studiu al centrul de sănătate publică al Universităţii Harvard. Coincidenţă sau nu, cele mai multe simptome semnalate după trecerea la noile ţigări seamănă destul de bine cu cele ale intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Acelaşi studiu care a comparat ţigările normale cu cele presupus inteligente a mai descoperit ceva interesant: acestea din urmă produc cu 13,9% mai multă naftalină.

Bineînţeles, asta nu înseamnă că ţigările pe stil vechi ar fi mai sănătoase. Adezivi identici sau asemănători şi la fel de cancerigeni se foloseau şi până acum. Dar a mări doza de chimicale periculoase nu prea are cum să fie bine.

20 comentarii

urbos 20-11-2011 - 14:12

Dupa cum se vede, toate porcarile astea tot de la ji danizatii USA si UK pleaca de fapt.

tomi 21-11-2011 - 00:52

URBOS acum ca ai devenit si profesorul lui EINSTEIN si i-ai predat lectia cu teoria relativitatii continui doctoratul in domeniul medicinii.Analfabet de tablagiu sovietic normal ca nivelul tau cultural s-a oprit la coada vacii.Eu ca inginer am avut ocazia in scoala romaneasca sa invat ca apa inr-adevar nu hidrateaza.Iar aici in ISRAEL daca nu sti asta la 40-42 de grade la umbra in mod sigur ai muri in citeva ore. In cazul temperaturilor supreme prin transpiratie se elimina din corp cantitati imense de saruri ca potasiul.magneziul.sodiul,numiti electroliti fara de care organismul colapseaza.Poti sa bei apa de te rupi si tot mori daca nu refaci in corp electrolitii eliminati prin transpiratie.Esti obligat sa adaugi in apa sarurile ce le-am enumerat mai sus.Deci UE nu vrea sa omoare pe nimeni insa prostia si incultura urla din voi.Daca eram la nivelul de inteligenta de care dati voi dovada, in timpul instructiilor militare ce le faceam vara prin locuri desertice acum nu mai aveam ocazia sa va car la palme si stiu ca bine v-ar fi cazut.
tomi

Cercul 21-11-2011 - 01:02

@tomi, te inseli, urbos, ciu huhu si bula nu sunt din URSS. Ti-am mai spus, tie sau altui coleg de-al tau. In URSS doctrina bazata pe ura de rasa a fost inlocuita cu ura de clasa. Sovieticii nu bagau in puscarii si executau pe motiv de etnie ci mai ales politice.

urbos 21-11-2011 - 03:52

Animal mic, imputit si prost, problema aici nu era nici macar ce face apa, ci faptul ca unor cretini le trece prin cap sa interzica una sau alta, dupa cum hotarasc ei binele altora.
Cat priveste apa care nu hidrateaza, cand „hidro” inseamna apa, asta tine probabil numai de mintea unor handicapati mintal ca tine.

Lupu Ardelean 21-11-2011 - 07:48

@Sobru, dar cine va obliga sa stati cu curul in UE?

Ciu Huhu 20-11-2011 - 14:20

Cea mai buna solutie e sa se lase toti de fumat, fumatul e un obicei prostesc aducator de cancer.

Cercul 20-11-2011 - 14:33

Sau sa eradicam cancerul mai bine. Si profesoratul in fizica poate aduce cancer.
Ce ne-am face cu atatia viciosi, pentru care fumatul e o bucata de viata.
E interesant de vazut cum fumatul e raspandit mai ales in paturile sociale atavice: militari, salahori.

romulus 20-11-2011 - 23:55

nu sunt militar, nici salahor. Dar cred ca tu esti debil fizic – cel putin.

Cercul 21-11-2011 - 00:40

Tu mai ales fa-ti control la medic ca fumatorii incep sa aiba probleme de sanatate, si poti fi dat la casat, cu fizicul mort n-ai sansa in activitatile fizice ce le desfasori, calul meu.

urbos 20-11-2011 - 14:33

E treaba fiecaruia ce face cu viata lui.

Ghita Bizonu' 20-11-2011 - 14:36

De un se vede ca Romania era protocronista inainte de 89.. De obicei tigarile erau „nu ma uita” si trebuia sa le „dai falci” ca sa le aprinzi!!
Prin 69-71 am auzit la Ora vesela urmatoarea gluma :

la debitu de tutun de pe strada X a izbuncnit un incendiu care a necesitata interventia pompierilor. Pana la stingerea incendiului stocul de tigari Marasesti cu filtru a ars in intregime. Milita a arestat imedait pe gestionar ptr delapidare si incendiere.
intrebare : de a fost arestat gestionarul ?
Raspuns: pentru ca tigarile Marasesti cu filtru nu ard ! Se sting singure !!!

Si astfel de rezulate moderne se obtineau fara consum de adezivi ….

Ereticul 20-11-2011 - 14:44

O varianta ar fi pipa, nargileaua sau tigarile de foi. Cat despre legea care pedepseste cu inchisoare pe cei care spun ca apa nu hidrateaza, nu ma mai mira nimic, pentru ca precedentul a fost creat cu promovarea legii care protejeaza mega-excrocheria numita holocau$t …

Lupu Ardelean 21-11-2011 - 07:42

@Ereticul, sa nu uiti sa comemorezi ziua holocaustului stabilita de ONU pe data de 27 Ianuarie, ziua cand a fost eliberat lagarul de exterminare Auschwitz.

Ereticul 21-11-2011 - 09:02

Eu comemorez 6 august (Hiroshima) si 13 – 15 februarie (Dresda), zilele in care au fost omorati in cateva minute sute de mii de civili. Cat despre 27 ianuare, nu cred ca ar trebui sa se numeasca comemorare, pentru ca eliberarea unui lagar de munca ar trebui sa fie prilej de sarbatoare.

Lupu Ardelean 21-11-2011 - 09:21

@Ereticul, Dresda era razbunare pt bombardamentele germane pe Londra si Coventry, si folosind bomba atomica contra Japoniei care a jurat sa lupte pana la moarte, presedintele Truman a salvat un milion de soldati americani si cateva milioane de japonezi, sacrificand 200.000 de mii de japonezi.
De remarcat ca si state musulmane au votat pt comemorarea holocaustului, asa ca clar ca Auschwitz nu era lagar de munca cum ziceti voi verzisorii…

urboss 21-11-2011 - 11:42

Nu era de munca, era de agrement, d-aia si atata jale, se terminase distractia.

Ereticul 21-11-2011 - 23:59

@ Lupu:
1. diferenta dintre Coventry si Dresda consta in faptul ca nemtii au bombardat in special fabricile si infrastructura industriala in timp ce englezii au bombardat numai civili – unitatea militara cantonata linga Dresda a scapat aproape neatinsa in urma bombardamentelor masive; in plus, Hitler a ordonat bombardarea oraselor englezesti numai dupa ce aviatia britanica a bombardat cateva zone civile din Berlin.
2. Exista o disputa destul de mare cu privire la „salvarea” vietilor soldatilor americani prin bombardament atomic asupra inamicului, se pare ca japonezii duceau deja tratative de pace iar bomba a fost pretextul ideal pentru un test real. In orice caz, chiar daca varianta cu bomba de la Hiroshima poate avea acoperire in termeni militari, a doua bomba – de la Nagasaki – nu mai are nici o justificare. Si cred ca merita remarcat si faptul ca atat Hiroshima cat si Nagasaki erau orase cu populatie preponderent crestina. Sa fie o simpla coincidenta?
3. nu stiu care state musulmane au votat pentru sarbatorirea holocau$stului, dar stiu ca Iranul contesta oficial povestile voastre.

briel 22-11-2011 - 05:03

@Ereticul
2. „I had been conscious of depression and so I voiced to (Sec. Of War Stimson) my grave misgivings, first on the basis of my belief that Japan was already defeated and that dropping the bomb was completely unnecessary, and secondly because I thought that our country should avoid shocking world opinion by the use of a weapon whose employment was, I thought, no longer mandatory as a measure to save American lives. It was my belief that Japan was, at this very moment, seeking a way to surrender with a minimum loss of ‘face.’ ”
– General Dwight D. Eisenhower

Bomba a fost un demo pt. rusi. Pe urma s-au dat si aia de ceasul mortii ca s-o obtina.

Ereticul 22-11-2011 - 16:43

@ Briel: multumesc pentru completare.

Arhimede 20-11-2011 - 18:56

Asi vrea sa se indice sursa exacta a acestor stiri.
Din ce vedem este doar ceva scris de un ziar englezesc.
De ce ar fi credibil?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult