Acasa Stiinta-ITStiinta Cum s-a văzut 11 septembrie din spaţiu (VIDEO)

Cum s-a văzut 11 septembrie din spaţiu (VIDEO)

scris de D.S.S.
1 afisari

NASA a a dat publicităţii imagini din spaţiu cu tragedia de la 11 septembrie 2001. Astronauţii aflaţi la bordul Staţiei Spațiale Internaţionale, un american şi doi ruşi, au surprins imagini cu atacurile teroriste de la World Trade Center, în care se poate vedea norul de fum lăsat de cele două turnuri gemene lovite de avioane.

În atacurile de la WTC din New York au murit 2.753 de oameni, în atacul de la Pentagon (Washington) au murit 184, iar în prăbuşirea din Pennsylvania – 30 de oameni. Duminica se implinesc zece ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, soldate cu aproape 3.000 de morti: SUA traieste aceste clipe sub teroarea ca ar urma o noua baie de sange, sub forma unui atentat cu masina sau camion capcana. „Exista informatii privind o amenintare specifica si credibila„, anunta Departamentul de Securitate Interna.

In fata acestei amenintari, Departamentul de Securitate Interna le-a cerut americanilor sa „ramana vigilenti pe masura ce vine sfarsitul saptamanii„, in cursul caruia America va comemora zece ani de la atentatele din 11 septembrie. „Dupa cum stim din informatiile obtinute dupa raidul impotriva lui Osama ben Laden, al-Qaida a aratat un interes deosebit pentru date importante si aniversari, precum 11 septembrie „, a explicat institutia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult