Acasa Stiinta-ITStiinta Exeperiment în România: ţigara hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică

Exeperiment în România: ţigara hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică

scris de D.P.
17 afisari

British American Tobacco a selectat România ca prima ţară din lume unde lansează Kent glo iFUSE, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică, potritiv unui anunţ al companiei.

tigara hibridNoua ţigară-hibrid a fost lansat ca o alternativă pentru ţigările tradiţionale. Esteun produs cu conţinut de nicotină şi aromă de tutun, iar BAT susţine că prezintă riscuri reduse în comparaţie cu ţigările electronice.

„Suntem foarte încântaţi că România a fost aleasă ca prima ţară din lume unde va fi lansat revoluţionarul produs glo iFUSE. Acest demers subliniază încă o dată dorinţa BAT de a continua investiţiile sale în România şi în dezvoltarea de noi tehnologii, fiind susţinut pe deplin de lansarea glo iFUSE sub umbrela mărcii Kent”, a declarat Gemma Webb, General Manager British American Tobacco România.

BAT estimează că piaţa produselor de nouă generaţie, estimată în 2015 la 2.8 miliarde de lire sterline, se va tripla până în 2020, la o valoare de până la 8.4 miliarde de lire sterline, exceptând SUA şi China.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult