Acasa Stiinta-ITStiinta Gene cu efect anti-îmbătrânire, descoperite în Israel

Gene cu efect anti-îmbătrânire, descoperite în Israel

scris de Stefan Galai
10 afisari

Mai multe gene cu efect anti-îmbătrânire au fost descoperite de oameni de ştiinţă israelieni, de la Spitalul Universitar Hadassah, la femei ultra-ortodoxe Ashkenazi din Mea She’arim.

Oameni de ştiinţă israelieni de la Spitalul Universitar Hadassah au descoperit cel puţin 4 gene unice, care au un efect anti-îmbătrânire, la femei care concep natural după vârsta de 45, conform cotidianului Haaretz, preluat de Agerpres.

Aceste descoperiri sunt rezultatul unui studiu genetic asupra femeilor ultra-ortodoxe Ashkenazi din Mea She’arim, care au cel puţin 6 copii, coordonat de Neri Laufer, directorul Departamentului de Obstretică şi Ginecologie de la Hadassah.

„Aceste descoperiri sunt unice în Israel, iar explicaţia acestor descoperiri poate fi găsită la femeile care nasc la vârste mai înaintate”, a spus Neri Laufer.

Genele identificate ar putea reprezenta un prim pas spre obţinerea unor tratamente capabile să întinerească organismul uman.

„Descoperirea genelor care fac posibilă concepţia spontană la vârste mai înaintate ne poate ajuta să le identificăm pe femeile care poarte aceste gene fără a fi conştiente că pot avea copii şi la vârste mai înaintate. De asemenea, sperăm să obţinem şi tratamente care să activeze această abilitate genetică şi la alte femei”, a explicat Neri Laufer.

Aceste gene care fac posibile sarcini viabile la vârste de peste 45 de ani au şi rolul de a inhiba procesul de moarte celulară, generând un efect anti-îmbătrânire.

36 comentarii

digital 11-04-2012 - 12:09

după scandalul Clinicii Sabyc din Bucuresti,și-au revizuit,strategia,vizând un alt target,care să nu mai poată fi atacat și distrus,deoarece este situat chiar în fieful lor….
așa băieți,experimentați pe voi,până o să vă crească,cozile alea de doi metri!

tomi 11-04-2012 - 14:14

Scirba drecului,cum auzi de ISRAEL ai si sarit in sus.Zilnic savantii evrei,acei oameni pe care ROMANIA i-a pierdut din cauza unor creaturi mizere ca si tine,scot lucruri de mare importanta stiintei mondiale care pureau fi realizari ale Romaniei .Din cauza unor cretini si boi ca si tine cucurigu digital tara romana a pierdut o mare putere intelectuala ce nu o va inlocui in vecii vecilor. Grohauitori balosi ca tine pot de minune sa reprezinte ROMANIA.in afara de rusine nu poti da nimic tarii.
tomi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 14:46

Amice ,esti putintel deplasat afirmand ca ro. manasii nu ofera nimic, lumii civilizate. Sant nevoit sa te contrazic cu argumente ,solide ,verificabile din surse independente . Astfel :Arestaţi sâmbătă la Paris şi Saint-Denis, „suspecţii resping responsabilitatea crimei”, a declarat marţi o sursă apropiată anchetei, agenţiei Associated Press. Tinerii, de origine română, ar fi fost căutaţi după descoperirea unei amprente la locul crimei.

Victima în vârstă de 68 de ani a fost găsită, în jurul orei 06.00, de colegul său, îngrijorat că nu venise la birou. Întins pe jos, bărbatul avea capul spart. El a fost internat la spitalul Lariboisière, unde a decedat în ziua următoare.

Obiectele sale personale, între care actele de identitate, telefonul, ceasuri de valoare şi cardul bancar i-au fost furate.

tomi 11-04-2012 - 16:58

Prietene Carpathi eu zic ca asta-i Digital si Ciu Huhu nebunul, tu nu ai vazut ca astia doi nu au aparut pe forum doua zile,in mod sigur au luat caruta si caii lui bulibasa lor si au dat o fuga pina la Paris.Am odservat ca digital scrie mai nou cu un stilou Mont Blanc,aici la noi unul obisnuit costa cam 1700 sekeli adica in lei RON tot atita.L-o fi furat de la batrin.

tomi 11-04-2012 - 17:05

Auzi prietene Carpathi, tie nu ti se pare ca se intimpla ceva ciudat cu amicii nostri,grupa vesela urbos,ciu ciu,digital,tache si val verde,cred ca au deja probleme cu autoritatile, or fi ajuns dosarele lor penale transmise prin Interpol din ISRAEL in ROMANIA,si au fost deja luati la primele anchete.Vad ca nu mai au vlaga in ei,cred ca s-au internat prin spitale sa scape de pirnaie.

ValVerde 11-04-2012 - 17:12

tomi zambilica, explica-ne tu de ce avem noi dosare penale in Israel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 17:44

Amice , explica-i tu la interfata HID-ului cavaler de qurrlanda , ca incitarea la ura de rasa, negarea holocaustului sant considerate delicte in ISRAEL si ROMANIA si exista si un acord de reciprocitate intre aceste doua , TARI ! Sa nu juiseze pe el , ca este in OMBRA LEGERA a anonimatului , valureanu !

ValVerde 11-04-2012 - 19:19

@Parpa

Citeste Ordonanta de Urgenta 31 din 2002 aprobata (cu modificari) ca Legea No. 107 din 2006 si spune-mi ce ai inteles.

Nu stiu ce fum de dopuri folositi voi ca sa va simtiti mai importanti, dar daca tu crezi ca scenariul alcatuit de tomi (intr-un acces de manie a persecutiei) stirneste ceva mai mult decit zimbete ingaduitoare, crede-ma pe cuvint ca va transformati in emblema a ridicolului.

tomi 12-04-2012 - 03:31

Am sa-ti explic,cucurigu,am sa-ti explic nici o grija,atit doar ca va trebui sa-ti iei un avocat bun.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 05:45

COMPLECTARE :Trei tineri, în vârstă de 20, 21 şi respectiv 25 de ani, probabil de origine română sunt suspectaţi că l-au ucis pe Jean-Nérée Ronfort, un celebru expert în artă la 3 aprilie la Paris. Ei au fost deferiţi, luni, Parchetului francez, relatează „Le Nouvel Observateur“. Jean-Neree RONFORT a fost CAVALER de ONOARE al REPUBLICII FRANCEZE .

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 19:32

Este totusi o eroare in exprimare cel putin in fraza urmatoare:,,Aceste gene care fac posibile sarcini viabile la vârste de peste 45 de ani au şi rolul de a inhiba procesul de moarte celulară, generând un efect anti-îmbătrânire.” Se cunoaste ca in codul genetic al fiecarei celule sanatoase se afla memorata durata de viata , care difera de la 40 de zile in cazul hematiilor si pina la o perioada mai indelungata. Doar celule maligne care nu au fost respinse fie prin procesul de teleomeraza, s-au ulterior prin procesle de autodistrugere prin fagocitare in cazul functionari sistemului imunitar, fie prin celule T (KILLER) Deci zilnic din cele aprox. 200 de miliarde de celule care compun corpul uman circa 4 miliarde sant primenite zilnic. Iar gena ASKENAZII a fost descoperita si efectele monitorizate in urma cu cativa ani de un grup de cercetatori in geriatrie de la MOUNTH (BETH)- SINAI UNiv. din NEW-YORK, pe un grup de varstnici intre 70 si 94 de ani , care desii aveau boli cronice proprii varstei , se bucurau de o viata sanatoasa in parametri medicali…

digital 11-04-2012 - 20:16

”….se bucurau de o viata sanatoasa in parametri medicali…”

și așa apăru parpa-nasturistu!
tu ,ești medicu?că tot timpul vă con-fund,gay-lor!
bă prostane,cum ai vrea să aibe,acești subiecți o altfel de viață,dacă erau ”….varstnici intre 70 si 94 de ani , care desii aveau boli cronice proprii varstei ….”
decât una pur și strict legată de posibilitățile și potențialul,medical?!

cu ce te ocupi,parp-ule?!
strângi șaibe?la ”firma” lui tomi securist?!
hahaha!
ăsta medic frate!!!!
nu ciomu…..

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 04:54

CONTINUARE : ,,Oxitocina şi vasopresina, doi hormoni care inspiră sentimente de dragoste şi generozitate atunci când sunt eliberaţi la nivelul creierului, se leagă de neuroni prin ataşarea de moleculele numite receptori, care pot apărea în diferite forme. Noua cercetare condusă de Michel Poulin de la Universitatea din Buffalo, SUA, sugerează că forma acestor receptori, care este influenţată de anumite gene, este cea care determină dacă persoana deţinătoare va fi generoasă sau nu. Cu toate acestea, de-a lungul studiului a reieşit că, în formarea personalităţii, influenţa genelor se combină şi cu modul în care este crescut individul.

Studiul a fost realizat pe sute de persoane care au fost rugate să răspundă la întrebări legate de simţul civic, activităţi caritabile şi viziune asupra lumii. De exemplu, ei au fost intrebaţi dacă consideră că oamenii au obligaţia de a raporta o infracţiune, a plăti impozite sau de a se angaja în activităţi caritabile precum donarea de sânge. Dintre cei intervievaţi, 711 au oferit o mostră din saliva lor pentru ca specialiştii să le poată analiza ADN-ul şi măsura nivelul de oxitocină şi vasopresină.

Rezultatele studiului au arătat că participanţii la studiu care au declarat că văd lumea ca pe un loc ameninţător format din indivizi răi, dar care deţineau gene asociate cu bunătatea, erau totuşi oameni generoşi şi sociabili. „Aceste versiuni ale genelor, care ne predispun la generozitate, ne permit să trecem cu vederea pericolele din lume şi să devenim oameni sociabili”, a explicat Poulin. Prin comparaţie, în cazul indivizilor care au avut alte versiuni ale acestor gene s-a constat că o viziune negativă asupra lumii duce la crearea unui comportament antisocial.

„Noi nu susţinem că am găsit gena care ne face mai buni, ci că am găsit o genă care contribuie la capacitatea noastră de a fi sociabili şi darnici, în funcţie de sentimentele pe care le avem deja în privinţa lumii înconjurătoare”, a declarat Michel Poulin.” Am citat din MICHEL Poulin sa fie mai usor de digerat la cei cativa …misei powlle integrum verdani!

ValVerde 12-04-2012 - 05:10

,,Oxitocina şi vasopresina, doi hormoni care inspiră sentimente de dragoste şi generozitate atunci când sunt eliberaţi la nivelul creierului, se leagă de neuroni prin ataşarea de moleculele numite receptori, care pot apărea în diferite forme.”

Da mai Parpa, dar ce te faci cind oxitocina si vasopresina cauta de zor un neuron de care sa se lege si nu gasesc nici unul???
Ne alegem cu Tomi

digital 11-04-2012 - 21:11

hooo…ho..ho!târtane….
ești iritat cumva?
Mengele mic!?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 21:24

,, CITAT din ADEVARUL :Grupuri infracţionale formate din români sunt responsabile de numeroase jafuri armate comise pe drumul european E-75, în Serbia, susţin autorităţile sârbe, citate de site-ul Novinite.com.

În ultimele două săptămâni, autorităţile sârbe au identificat mai multe grupuri infracţionale provenind din România, conform ziarului Blic.

Grupurile acţionau pe drumul european E-75, între localităţile Jagodina (la sud de Belgrad) şi Horgos (în apropierea frontierei dintre Serbia şi Ungaria).

Infractorii vizează în principal persoane în vârstă care călătoresc singure cu maşinile. Ei opresc vehiculele în zone pustii şi cer bani şi obiecte de valoare. ” NU sant ROMMI, nu sant EVREI , doar RO.manASI in…

digital 11-04-2012 - 21:42

Ei opresc vehiculele în zone pustii şi cer bani şi obiecte de valoare. ”

bă tu ești prost?
cum să oprești mașini și să ceri…poate oprești mașini și le tâlhărești sau jefuiești,dacă pe mine m-ar opri și mi-ar cere,le-aș da o flegmă între ochi(așa cum ți-aș da și ție țzhâghane!),dar dacă m-ar amenința,ar fi o altă problemă!pricepi catârule?!
da tu ești prea prost ca să pricepi o știre,dată de niște impotenți de jurnaliști….

auzi la cretini….Ei opresc vehiculele în zone pustii şi cer bani şi obiecte de valoare. ” asta-i infracțiune?poate fac autostopul….iar a cere nu cred că e infracțiune….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 22:21

Pennis.retardat , vezi ca scartaie rau esafodajul kariciului, Campeanu ala cu bordelurile din place de pigalle si turnatorul in agrame, Quintus au inceput sarabanda din pdl. Fuguta la sediu, poate te iau de masCo cota , la asa Karici un pennis dementh pe masura!

ValVerde 11-04-2012 - 21:45

Prietene Parp, vezi ca se poate !!??
Asa da !!
Injura si tu, balacareste-i individual si la gramada, zi-le p’alea dure de romani mamaligari, Romania hoata, stii tu…tot tacimul de sabloane impotriva romanilor, asa cum si astia folosesc sabloanele antisemite.

Asa da, veti avea un dialog echilibrat. Cam steril si plictisitor, dar daca asta va place, „knock yourself out”

Dar nu mai incepeti cu amenintari la integritatea corporala sau actiuni secrete gen securitatea sau mossad, ca atunci va rog sa ma includeti si pe mine.

Din principiu general pot sa va arat cum 600 g de metal prelucrat prin aschiere (si accesoriile de rigoare) poate sterge orice diferenta de categorie de greutate sau de virsta.

Asta era pentru tomi zis bujie care imbratiseaza batrine si se crede puternic.
(Intre altele, sa aiba grije, ca stinaga mea napraznica e vax pe linga dreapta 🙂 )

digital 11-04-2012 - 22:05

a fost bestial,tomi cu hoașca aia pe care a strâns-o în brațe…
cred câ s-a tăiat în coastele ăleia…
dragoste cu boșorogi….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 22:11

@Tomi ,prietene ,vezi ca ..bantuie peacilea un personaj din Evul Mediu ,desprins si fantomatic din capodopera marelui Don Miguel Cervantes, si asta schelalaie onomatopeic dupa morile de vant cu care s-ar lupta intre doua reprize de inspiratie din latrina de dejectii unde toata aceasta …coprocultura sta adanc imersata. Vezi ca asta se crede cruciat (in parte , ca uita si el sa treaca saptamanal la dispensarul dermato-veneric, sa preia Bismutul din dotare) Sti ,asta este telectualul verdanilor!

ValVerde 11-04-2012 - 22:30

Papanghele, zii cinstit: tu l-ai vazut pe tomi mai nevolnic si il bagi in fata sa se faca de ris.
Tu il inciti si te amuzi in tacere…tu doar pretinzi ca esti serios, nu e asa?
(Spun asta pentru ca e probabilistic imposibil sa gasesti un idiot de acelasi calibru ca tomi, in acelasi timp, pe un forum frecventat de 30-40 de persoane)

Te-am prins. Sa stii ca nu-i frumos sa profiti de inocenta si incapacitatea celor care cred in tine si te cheama dragastos „Carpathi”.

ValVerde 11-04-2012 - 22:46

Atita timp cit o fac in intimitatea dormitorului lor si este consensual, nu e treaba nimanui ce fac ei…

(Desi in cazul lor ar exista suspiciunea de viol sau abuz sexual pentru ca nu cred ca tomi poate fi considerat adult in deplina capacitate mentala pentru a-si da consensul.)

digital 11-04-2012 - 22:50

vezi,la asta cu tomi-minor,nu m-am gândit,deși e o supoziție demnă de luat în considerare….

ValVerde 11-04-2012 - 22:53

Nu, nu…
Nu minor, doar nedezvoltat mintal.
Trecut de 30 de ani dar cu capacitate intelectuala cit un copil de 9-11 ani.

tomi 12-04-2012 - 03:27

ValVerde in privinta dezvoltarii mintale cred ca mai ai mult de acumulat sa te poti compara cu mine.Crezi ca daca ai vederi legionare si eu sint evreu poti pe loc sa si aplici ideile rasei inferioare.Vezi intelectuale cit esti de dobitoc si timpit,te dai de gol ca un profan,el este inteligent,rasa ariana,intelectual,fascismul pute din oasele tale javra.Nici macar nu esti roman,ai o bunica bulgaroaica,asa ca vezi cum stai cu puritatea etnica.Eu desigur ca fiind evreu sint inferior domniei tale,chit ca am studii cit tu impreuna cu toata familia ta,laolalta.

ValVerde 12-04-2012 - 05:18

ZV, iar ati facut varza pagina asta. Inteleg: incasari marginale, buget mic, faceti si voi ce puteti.

Raspuns pentru tomi (12-04-2012 at 03:27)

1. Ai complexe de inferioritate???

2. Da mai tomi, dar pe bunica aia bulgaroaica a stris-o var-tu in brate si n-a mai ramas nimic din ea…de’…dragoste de halterofil…
(Apropos, are asta cosuri pe fata? Si-o tine cu penseta cind face pipi? Spune-i sa lase steroizii si antrenamentele si sa se apuce de colorat carti pentru copii)

tomi 12-04-2012 - 03:15

Stimate VAL VERDE-Auzi tu cucurigu,dacă nu şti să citeşti, repetă clasa întia, poate ar mai ajuta la ceva, nu era vorba de mine, povestisem de un văr de-al meu, ceea ce este în gradele de rudenie fiul fratelui tatei, şti incerc să-ți explic mai încet în măsura în care capacitațile tale de recepționare pot funcționa, şi acel văr şi-a strâns bunica după ce n-o vazuse de un an, el locuia la BucureştI iar bunică-sa la Arad,deci pe scurt la fericita clipa a revederii a strâns-o cu drag pe sarmana bună de-i rupsese şase coaste. Ce am zis eu şi ce ai ințeles tu.Acest văr al meu era prin anii 87-90 unul din halterofilii buni ai Romaniei cu două medalii de argint
In altă ordine de idei,cu toata simpatia şi respectul meu pentru prietenul Carpathi, nu sânt de acord şi nu solidarizez deloc cu ofensele aduse statului român şi poporului român.
In ceea ce mă priveşte nu am scos niciodata vreo afirmație jignitoare poporului şi statului român,şi ca şi catațean român, nu văd ce motive aşi avea sa fac declarații contra țarii mele, este absurd şi inacceptabil. Am respect pentru ROMANIA comunistă cit şi pentru ROMANIA cu regimul guvernamental actual şi dacă vei găsi vreo jignire adusă reprezentanților actuali, foşti şi viitori ai României mă voi retrage imediat de pe forum. Ai posibilitatea să intri pe arhiva textelor mele şi te asigur că nu vei găsi nici un cuvânt rău despre Romania şi despre poporul român. Nu acelasi lucru s-ar zice despre voi care aduceți ofense şi injurii de o deosebită gravitate EVREILOR IN GENERAL,PER ENTITATE, şi ISRAELULUI.
Eu îmi iubesc țara de origine cit şi țara care mi-a oferit o nouă si dublă cetațenie.
Aici pe acest forum am o singura treabă, eliminarea grupei de derbedei, neofascisti, şi pe cât posibil aducerea lor în fața justitiei române,şi crede-mă că nu delirez, cu cât material este adunat în dosarele lor pot primi între 1 la 3 ani puşcarie. Dosarele au fost emise de un tribunal israelian cetațenilor străini, aşa zişi =urbos,ciu huhu,digital,tache,şi domniei tale val verde= cred că ți-e clar că identiațile voastre îmi sint demult cunoscute,însa respect regulile forumului şi nu vi le voi publica.
Cât de distractiv ți s-ar părea,am intentat în judecata pe acesti derbedei, nu pentru jigniri personale, ar fi absurd, ci pentru declarații facute de voi ce intra în domeniul penal de ofense antisemite, negarea Holocaustului, minimalizarea Holocaustului, instigari antistatale contra ISRAELULUI, declarații mincinoase şi ofensatoare la adresa unui stat strain.
Du-te tu stimabile şi discută cu un avocat să vezi ce-ți va spune în legatură cu ce ți-am pomenit eu acum ,în acest mesaj. Justiția română a acceptat primirea dosarelor prin intermediul Interpolului în vedrera studierii lor şi luării de decizii în cazul în care se vor găsi paragrafe în conformitate cu legislația romană.
Si acum continuă să râzi pină pleznesc ficații în tine. Timpul vostru este scurt, numaratoarea inversă a inceput,desigur justiția română va aloca timp studierii dosarelor,dar in mod sigur că o va face,ca obligație relațiilor deosebit de bune cu ISRAELUL,obligațiilor avute ca stat integrat în funcționarea serviciilor Interpolului.
Fraților,pe scurt ați intrecut limitele admisibile,ați rupt limita roşie a cuvintelor, chiar dacă aveați pareri diferite de tot poporul roman,țineți-le in buzunare,nu vă jucați cu ele pe milloacele de mas media.Voi nu sânteți români, poporul român nu solidarizeaza cu nici una din ideile voastre,iar rezultatele le veți simți pe pielea voastră.
tomi

urbos 12-04-2012 - 03:55

O sa se cace arabii in gatu tau decapitat si in tot neamu tau, tot cu mandat probabil, pentru ura de rasa, ofense aduse Coranului si altele asemenea.
Hai sictir sobolane.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 05:03

—,,In altă ordine de idei,cu toata simpatia şi respectul meu pentru prietenul Carpathi, nu sânt de acord şi nu solidarizez deloc cu ofensele aduse statului român şi poporului român.”— Pardon, amice eu am citat doar din articole aparute in presa romaneasca si care trateaza anumite comportamente ale unor cetateni romani, si asta ca un raspuns la propaganda rasista , xenofoba si antisemita. In continuare te asigur de simpatia mea in limitele perceptiei exacte asupra proprietati frazelor exprimate.

urbos 12-04-2012 - 05:06

In textele matale e vorba de tigani borati.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 05:49

Ramane cum ne-am inteles turnatorule Dantes, i-ti vei inghiti mizeriile ! Sa ajung eu ,primul!

Ciu Huhu 12-04-2012 - 10:23

Heil!

ValVerde 12-04-2012 - 05:05

Ei, vezi ca se poate, papadie???

1. Tomi draga, vezi ca poti sa te comporti civilizat? Ai tot dreptul sa iti cauti dreptatea in justitie.
Du-te la avocati si prezinta-ti cazul. E adevarat ca acum vor ride ei in loc sa ridem noi, dar ai tot dreptul sa o faci.
Cit timp nu ai comportament de neanderthal amenintind cu bataia si cu scosul dintilor, esti liber sa iti aperi cauza.

2. Eu te dezleg de regulile forumului. Esti liber sa faci publica identitatea mea.
Si daca nu o faci, te sui pe gard si cinti „cucurigu” pina apune soarele.

3. Sfat gratis, pe care daca il ignori, vei plati avocatii sa-ti spuna acelasi lucru: citeste si incearca sa intelegi Legea 107, in special sensul juridic al conceptului de „in public” si „organizatie”

urbos 11-04-2012 - 22:13

Era un scenariu apocaliptic pe vremuri, conform caruia, dupa razboiul atomic doar sobolanii vor supravietui. Pe asta se bazeaza usturoiatii, dar e depasit.

Ciu Huhu 12-04-2012 - 06:36

JI DANII stiu doar sa FURE, IN REST DAU IN GROPI DE PROSTI ce sint!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult