Acasa Stiinta-ITStiinta Hainele perfecte vor veni in tuburi de spray – FOTO

Hainele perfecte vor veni in tuburi de spray – FOTO

scris de Ziua Veche
0 afisari

Fabrican, un produs ce reprezinta, literalmente, “tesatura intr-un tub cu aerosoli”, a fost creat de designerul spaniol Manel Torres, care si-a petrecut ultimii zece ani din viata dezvoltand aceasta inventie.


Hainele obtinute prin aceasta metoda se potrivesc pe absolut orice corp ca o a doua piele si sunt cu adevarat ingenioase. Pentru cei care se intreaba cum functioneaza sistemul, tubul de spray este umplut cu un amestec lichid din fibre de bumbac, polimeri si solventi.

Mixtura se pulverizeaza direct pe piele, fiind necesara purtarea unei perechi de ochelari de protectie pentru evitarea contactului substantei cu ochii. Pelicula se usuca imediat ce atinge pielea, asa ca, odata ce acoperirea s-a produs integral, obiectul vestimentar creat strat cu strat poate fi scos, spalat si repurtat. Textura materialului se poate modifica in functie de instrumentul prin care este aplicat, de fibrele acrilice si de suprafata pe care se formeaza.


Cititi mai multe pe descopera.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult