Hop - Geanta de voiaj inteligentă care nu trebuie cărată (video) | Ziua Veche
Acasa Stiinta-ITStiinta Hop – Geanta de voiaj inteligentă care nu trebuie cărată (video)

Hop – Geanta de voiaj inteligentă care nu trebuie cărată (video)

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Veşti bune pentru persoanele carora nu le place să care bagaje grele, după ce a fost inventată o geantă de voiaj care îşi poate urmări posesorul.

Hop – Geanta de voiaj inteligentă care nu trebuie cărată (foto:elitedaily.com)

Geanta Hop îi va permite posesorului să se mişte prin aeroport sau în oricare alt loc fără să fie nevoit să care sau să impingă bagajul, aceasta fiind dotat cu un sitem wireless prin care îşi urmăreşte deţinătorul de drept. Potrivit mashable.com, invenţia a primit numele de la celebrii “bellhops” (trepăduşi), persoane care cară bagaje la hotel.

Pe site-ul oficial al inventatorilor se precizează că “geanta conţine trei receptori care sunt capibili să primeascaă, identifice şi analizeze diferite semnale transmise prin bluetooth de la mobilul posesorului”. După ce este calculată poziţia deţinătorului bagajului, acesta se va misca precum o omidă şi va încerca să rămână la o distanţă constantă în spatele posesorului. În cazul în care semnalul se pierde, geanta se blochează, fiind necesară o repornire a sistemului de către posesor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult