Acasa Stiinta-ITStiinta NASA: Angajaţii şi familiile, pregătiţi de dezastre majore VIDEO

NASA: Angajaţii şi familiile, pregătiţi de dezastre majore VIDEO

scris de M.A.
13 afisari

Acum câteva zile NASA a trimis un mail, dar şi un mesaj video, tuturor angajaţilor în care le spune că ar trebui să fie pregătiţi pentru dezastre majore, atât ei cât şi familiile lor.

NASA preparedness

NASA: Angajaţii şi familiile, pregătiţi de dezastre majore

Pentru siguranţa lor, oficialii Agenţiei Spaţiale Americane le-au pregătit şi câteva ghiduri de supravieţuire, transmite Pro TV. Mesajul nu precizează şi despre ce catastrofă ar putea fi vorba. Sunt luate în calcul cutremure devastatoare, erupţii vulcanice, inundaţii, alunecări de teren şi incendii violente.

NASA este o agenţie federală responsabilă de siguranţa lumii întregi. Misiunea Agenţiei este aceea de-a avea grijă de oameni şi tocmai de aceea a creat ghiduri care trebuie să vă pregătească pe voi, dar şi familiile voastre de o posibilă catastrofă. Toţi angajaţii NASA sunt rugaţi să citească aceste ghiduri. Trebuie să învăţaţi să vă protejaţi în caz de incendii, inundaţii sau cutremure devastatoare”, sună o parte din mesajul NASA. VEZI AICI ghidurile de supravieţuire!

3 comentarii

tanase marian 14-06-2011 - 20:37

excelentele voastre eu scriu deja de mult timp an aceste pagini si cer scuze nu sunt un om oarecare ci un om cu o puternica si ordonata educatie an astronomie,astrologie si metafizica,,. sa i credem pe cercetatoti deoarece anunta anul 2012 care nu estebo enumerare a timpului cosmic doar este un an rar antalnit doar odata la 26.000 de ani va fi asadar contemporancu noi,,.nihil sine deo,,………..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult