Acasa Stiinta-ITStiinta NASA n-a gasit extraterestrii, ci doar bacterii care traiesc in arsenic

NASA n-a gasit extraterestrii, ci doar bacterii care traiesc in arsenic

scris de Ziua Veche
0 afisari

NASA va anunţa, într-o conferinţă de presă programată pentru joi la ora locală 14.00, că a descoperit bacterii care trăiesc în arsenic, un element despre care se credea că este prea toxic pentru a susţine viaţa. Descoperirea susţine ipoteza că viaţa ar putea exista pe alte planete care nu au fosfor în atmosferă, considerat vital pentru începutul vieţii, scrie The Sun, citat de Realitatea.net.


Geobiologul Dr. Felisa Wolfe-Simon a făcut descoperirea în timpul a doi ani de cercetare a Lacului Mono (foto), din Parcul Naţional Yosemite, California, care are una dintre cele mai mare concentraţii naturale de arsenic de pe Pământ.

Ea va explica descoperirea alături de alţi cercetători de la NASA, printre care şi ecologistul James Elser, care va vorbi despre posibilitatea de a găsi extratereştri pe alte planete. La conferinţă vor participa şi cercetătorii care caută viaţă pe Marte şi pe luna lui Saturn, Titan.

NASA a provocat o isterie mondială cu anunţul unei descoperiri majore care va fi făcut joi, iar oamenii bănuiau că este vorba despre viaţa extraterestră. The Sun a încălcat însă embargoul de a difuza ştirea până la anunţul oficial.

 

 

 

 

 

1 comentariu

tanase marian 09-03-2011 - 12:28

excelentele voastre,daca noi nu stim nimic desprelumea care subzista an paralel cu noi cea a demnitatii astrale sigura an existenta ei atunci este atat de clar ca nu preaavem habar de nimic,,nihil sine deo,……..marian

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult