Acasa Stiinta-ITStiinta O noapte la Muzeul Antipa

O noapte la Muzeul Antipa

scris de C.P.
56 afisari

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt invitați să petreacă, vineri, o noapte la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, printre cele mai mari mamifere care au existat pe Pământ.

noapte la muzeu antipa copii„Cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame vor avea parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning, și vor adormi lângă Deinotherium gigantissimum, visând, poate, la lumea uriașilor de altădată”, precizează un comunicat al Muzeului Antipa.

Sosirea la muzeu a micuților este stabilită pentru ora 21,00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8,30, după ce micuții au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului.

Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31, costurile de participare fiind de 200 lei/ copil; 300 lei/ doi frați; 400 lei/ trei frați, mai informează comunicatul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS