Acasa Stiinta-ITStiinta OMS: Iubirea, pe lista tulburărilor psihice

OMS: Iubirea, pe lista tulburărilor psihice

scris de A.B.
5 afisari

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a inclus pe lista tulburărilor psihice iubirea, dieta cu alimente crude şi vegetarianismul.

depresie OMS a publicat o listă extinsă cu tulburări şi afecţiuni psihice de natură să fie tratate de medicul psihiatru, incluzând la categoria afecţiuni dieta cu alimente crude şi vegetarianismul, relatează luni portalul MedVesti.

Unul din argumentele care au dus la decizia de a clasifica dieta cu alimente crude ca afecţiune a fost cazul unei familii din oraşul Malaga (Spania), care se hrănea doar cu alimente netratate termic şi şi-a adus copiii în stare de comă. Micuţii au putut fi salvaţi doar datorită vecinilor care au chemat la timp salvarea.

Părinţii copiilor au fost trimişi la tratament obligatoriu într-o clinică psihiatrică şi le-a fost interzis să-şi mai vadă copiii.

Cu toatea acestea, Asociaţia americană a nutriţioniştilor nu împărtăşeşte poziţia radicală a OMS privitor la hrana vegetariană. În condiţiile unui regim alimentar bine echilibrat, vegetarianismul poate aduce beneficii pentru sănătate şi poate asigura organismului cu toate elementele necesare.

Pe lista afecţiunilor care pot fi tratate pe cale medicală, OMS a inclus iubirea şi  a eliminat homosexualitatea de pe lista cu tulburări pshice.

4 comentarii

anon de serviciu 27-03-2012 - 11:04

Sursa?

Martynex 27-03-2012 - 18:44

SALUTARE- ROMANIAAA …

Nu credeam sa Avanseze Atat de Mult,Turbarea Umanitatii Mondiale!!!

Daca Iubirea este „Tulburare Psihica” si Homosexualitatea Nu,atunci e Limpede ca Cei Care Categorisesc Stilul Nostru de Viata sunt Aliatii Satanei!
Observ ca Nimeni Nu se Revolta.Vai de Voi Romani de 3 Parale! Mai Bine era sa Nu va Nasteti decat sa Nu va Impotriviti Ordinarilor de Pretutindeni.
Nu,Meritati sa Traiti in Romania,tara cu asa de Multi Sfinti care Au Murit pt Credinta Lor in Dumnezeu Fiind Potrivnici Tuturor Scarboseniilor de Peste Granita si Nu Numai.
O Gloata de Tradatori Sunteti cu Totiii!!! O sa Va Descompuneti In Supermarkete si Placeri Ieftine.
CREDETI CA DUMNEZEU,UITA DE INDIFERENTA VOASTRA?
Va Meritati Soarta Plina de Chinuri si Plictiseala Interminabila.

dizidentul verde 30-03-2012 - 00:25

Acei nemernici sunt finantati de masoni si de corporatiile industriei carnii si a armamentului-de aici si declaratile absurde despre iubire!Problema acestor criminali este:vegetarianismul ,mai ales cel care pune accent si pe alimentatia bio:te scapa de boli si astfel corporatile producatorilor de medicamente chimice vor da faliment!
DOVEZI:Pitagora,Leonardo Da Vinci,Line,Thomas Edison,Tesla,Ambraham Lincoln,Eistein erau :VEGETARIENI!!!
Si erau „bolnavi psihici”???
Intrati pe gogle si scrieti:vegan powerlifting,vegan bodybuilding-veti vedea campioni/ne de sporturi de forta cu alimentatie vegetariana.Si nu in ultimul rand:vegan dog food-caini hraniti vegetarian-DOAR cu cunostiinte in domeniu se face asta!!Informati pe forumul:www.svr.ro.
Sunt vegetarian de 4 ani.Ridic greutati,incerc sa duc o viata cat mai sanatoasa.
Pentru aceste aberatii faptasii trebuie dati in judecata!!!

un crestin 30-03-2012 - 01:20

1 Corinteni 13:

http://www.youtube.com/watch?v=-csYtFkf6wA&feature=channel_page&fmt=18

Acest capitol din NT a inspirat si botezat in America multe fetite cu numele First Corinthians.
De ex. celebra scriitoare Tony Morrison in „Song Of Solomon” a dat unui personaj feminin numele First Corinthians.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult