Acasa Stiinta-ITStiinta REVELION 2013. Recomandările medicilor pentru masă

REVELION 2013. Recomandările medicilor pentru masă

scris de Șt. C
9 afisari

Medicii recomandă consumul moderat de alimente tradiţionale pe bază de carne de porc, mai ales a celor cu conţinut ridicat de grăsimi şi preparate termic, prin prăjire.

mancareSpecialiştii de sănătate publică din Ministerul Sănătăţii fac o serie de recomandări privind consumul de alimente în perioada Sărbătorilor de Iarnă. „Astfel, având în vedere preocuparea MS pentru menţinerea unei bune stări de sănătate a populaţiei, în această perioadă sunt recomandate: consumul moderat de alimente tradiţionale pe bază de carne de porc, mai ales a celor cu conţinut ridicat de grăsimi şi preparate termic, prin prăjire; carnea şi preparatele din carne de porc trebuie achiziţionate de la comercianţi autorizaţi care pot certifica controlul sanitar-veterinar al produselor; alimentaţia trebuie să fie diversificată şi să cuprindă cereale, legume, fructe şi produse lactate”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult