Acasa Stiinta-ITStiinta Ruşii şi americanii pleacă împreună să vâneze Yeti

Ruşii şi americanii pleacă împreună să vâneze Yeti

scris de M.I.
3 afisari

Un trib de 30 de Yeti este vânat de oameni de ştiinţă din şase ţări.

Ei s-au reunit la Moscova pentru a pune la cale vânarea oamenilor ai zăpezilor, reperaţi în regiunea Kemerovo, aflată la aproape 5.000 de km est de Moscova. Una dintre ultimele relatări despre Yeti îi aparţine unei bătrâne de 82 de ani din Siberia, care spune că l-a văzut de aproape: arată aproape ca un un om, acoperit de o blană gri-maronie, ca un urs. Nu mergea ca un om, ci aproape ca un om.

Era înalt, dar nu gigantic. Avea peste 2,10 m. Un pui de Yeti, cred oamenii de ştiinţă, având în vedere că celelalte relatări vorbeau numai despre creaturi de peste 2,10m. Oamenii de ştiinţă din echipă cred că aceşti Yeti, care până acum doar au lăsat urme în zăpadă sau au mâncat animale de prin ogrăzi, sunt ultimele exemplare de Neanderthalieni care au rămas pe pământ.

Pentru a-i găsi, experţii americani şi cei ruşi au anunţat că vor pune la comun informaţiile strânse despre ei inclusiv în timpul Războiului Rece. Expediţia va porni de la Centrul Internaţional de Studii cu Privire la Originea Omului din Taştagol, directorul centrului având convingerea că sunt în jur de 30 de Yeti care trăiesc în zona minieră Kuzbass din regiunea Kemerovo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult