Acasa Stiinta-ITStiinta Samsung a lansat noul smartwatch Gear S

Samsung a lansat noul smartwatch Gear S

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Lupta marilor producǎtori de gadgeturi IT pare sǎ se axeze tot mai mult și pe piața smartwatch, dupǎ ce Apple a anunțat lansarea iWatch, Samsung mutȃnd cu Gear S.

Lupta marilor producǎtori de gadgeturi IT pare sǎ se axeze tot mai mult și pe piața smartwatch, dupǎ ce Apple a anunțat lansarea iWatch, Samsung mutȃnd cu Gear S. (foto:tablet-news.com)

Samsung a lansat noul smartwatch Gear S (foto:tablet-news.com)

Samsung a prezentat miercuri, 27 august, Gear S, un nou smartwatch cu ecran curbat care ar trebui sa atraga noi clienti pentru coreeni. Conform techcrunch.com, Samsung Gear S are la bord un modem 3G, dar si chip-uri WiFi/Bluetooth, asa ca utilizatorii il pot folosi pentru apeluri telefonice si il pot conecta rapid la un smartphone chiar si folosind o conexiune WiFi. Ȋn plus, noul Gear S permite trimiterea de mesaje text sau raspunderea la ele, sincronizarea informatiilor cu un smartwatch fiind facuta folosind multiplele tipuri de conexiuni ce le sunt puse la dispozitie utilizatorilor.

Din punct de vedere al software-ului, navigația Gear S este oferitǎ de Nokia, include senzor GPS, un accelerometru, giroscop, compas, detector de raze UV, barometru și monitorizare a ritmului cardiac. De asemenea, Gear S are o capacitate de stocare de 4GB , 512 mb de RAM și un

Deocamdata nu se stie cȃt va costa Gear S, insa probabil va avea un pret destul de exagerat, exact precum produsele anterioare. Tot miercuri, Apple a anunțat urmeazǎ sǎ prezinte iWatch pe data de 9 septembrie ȋmpreuna cu iPhone 6 și iPhone 6L.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult