Acasa Stiinta-ITStiinta Twitter ar putea concura cu Youtube – vezi ce pregăteşte compania

Twitter ar putea concura cu Youtube – vezi ce pregăteşte compania

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Twitter are de gând să lanseze un serviciu de video hosting propriu pentru a oferi utilizatorilor fideli o gamă mai largă de utilităţi.

Twitter ar putea concura cu Youtube in materie de hosting video (foto:articlesweb.com)

Zvonurile legate de noua preocupare a celor de la Twitter s-au intensificat după ce aceştia au achiziţionat recent o companie mică ce se ocupa de crearea şi distribuirea videoclipurilor, denumită Vine. Potrivit webpronews.com, deşi intenţiile de a îmbunătăţi experienţa Twitter pentru utilizatori par dintre cele mai “nobile”, motivaţia financiară cu siguranţă este mai importantă în acest sens, întrucât un serviciu de distribuire video propriu ar putea aduce noi venituri din publicitate.

Foarte mulţi utilizatori folosesc serviciul Twitter de pe telefoane şi tablete prin intermediul unor aplicaţii native, iar compania deja a dat lovitura cu serviciul propriu de hosting foto, astfel că nu ar avea nici un motiv să nu încerce şi un astfel de program, care nu ar fi însă un “ucigaş” pentru Youtube. Noua funcţie ar putea fi perfectă pentru utilizatorii casnici care fac doua trei filmuleţe la un eveniment şi-şi doresc să le urce rapid undeva pentru a le impărtăşi în secunda următoare cu prietenii de pe Twitter, conform playtech.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult