Acasa Stiinta-ITStiinta Vedeţi aici cea mai mare fotografie panoramică din lume: Londra la 80 de gigapixeli

Vedeţi aici cea mai mare fotografie panoramică din lume: Londra la 80 de gigapixeli

scris de Ziua Veche
43 afisari

.O incredibil de clară fotografie panoramică de 360 de grade înfăţişează capitala Regatului Unit al Marii Britanii în detalii nemaintalnite până acum. Este cea mai mare fotografie panoramică de rezoluţie înaltă care a fost realizată până în prezent, scrie Descopera.ro.


Imaginea panoramică a Londrei are o rezoluţie totală de 80 de gigapixeli (80 de miliarde de pixeli) şi prezintă detalii atât de clare încât cei care au realizat-o au fost nevoiţi să cenzureze o anumită porţiune, o imagine pe care au clasificat-o „indecentă” (deşi nu au dezvăluit publicului unde se găsea aceasta şi ce înfăţişa).

Fotografia este atât de mare încât dacă ar fi printată la rezoluţia fotografică obişnuită, ar avea 35 de metri lungime şi 17 metri lăţime. Londra în 80 de gigapixel a fost realizată de fotograful britanic Jeffrey Martin, de-a lungul unei perioade de 3 zile, de pe acoperişul unei clădiri cu 36 de etaje, Centre Point – un loc ideal pentru a surprinde Londra în toată splendoarea ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult