Acasa Stiinta-ITStiinta Wikibear – Ursulețul de pluș care „știe tot” (video)

Wikibear – Ursulețul de pluș care „știe tot” (video)

scris de Laurentiu Banches
72 Afisari

Wikibear este un animal de pluș care poate ȋndeplini funcții similare cu programul Siri dezvoltat de cei de la Apple.

Wikibear – Ursulețul de pluș care „știe tot” (foto: news.com.au)

Acest ursuleț de pluș poate spune bancuri, vremea, poate oferi date despre ultimele rezultate din sport sau sǎ ȋți aducǎ aminte date istorice, prin cǎutǎri online. Wikibear are și o personalitate aparte, fiind capabil sǎ aminteascǎ nume, sǎ aibe preferințe (cum ar fi culoarea favoritǎ) și sǎ dezvolte o relație cu proprietarul cu cȃt interacționeazǎ mai mult cu acesta.

Ursulețul poate fi conectat și cu mobilul prin Bluetooth și app-ul Wikibear și pentru a se asigura cǎ rǎspunsurile pot fi oferite copiilor folosește un filtru de restricții ȋn cǎutǎrile online. De asemenea, vocea acestuia va fi actualizatǎ ȋnainte ca modelul sǎ iasǎ pe piațǎ la prețul de 60 de dolari, ȋn speranța de a o transforma ȋntr-o voce mai prietenoasǎ și mai puțin roboticǎ. Jucǎria inteligentǎ a fost prezentatǎ ȋn aceastǎ sǎptǎmȃna la International American Toy Fair, potrivit mashable.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult