Acasa Stiinta-ITStiinta Ziua Pământului 2015. Fă testul Google şi vezi ce animal eşti

Ziua Pământului 2015. Fă testul Google şi vezi ce animal eşti

scris de D.P.
17 afisari

În fiecare an, la 22 aprilie, se sărbătorește Ziua Planetei Pământ (sau Ziua Pământului/Earth Day). 

Test de Ziua Pamantului: Ce inseamna Ziua Pamantului 2015?

Test de Ziua Pamantului: Ce inseamna Ziua Pamantului 2015?

Ziua Pământului 2015 inițiată de senatorul american Gaylord Nelson ca zi de luptă împotriva poluării.

Ziua Pământului 2015 Simbolul ales pentru această sărbătoare a planetei Terra este litera grecească teta de culoare verde pe fundal alb.

Ziua Pământului 2015. A fost marcată pentru prima dată la 22 aprilie 1970, când aproximativ 20 de milioane de americani au participat la manifestații anti-poluare pe întreg teritoriul Statelor Unite. Ulterior, în 1990, datorită eforturilor depuse de activistul Denis Hayes, Ziua Pământului a început să fie organizată la nivel internațional, în peste 140 de țări.
Ziua Pământului 2015 este sărbătorită de Google printr-un logo special Mai mult, în 2015 Google ne face un cadou nouă utilizatorilor, propunându-ne un Test de Ziua Pământului 2015.
TEST DE ZIUA PAMANTULUI. Anotimpurile sunt prezentate în noul logo sub forma unei animaţii. Astfel, primăvara este cea care deschide succesiunea de imagini animate, litera „G” din cuvântul „Google” fiind reprezentată cu flori pe o pajişte.
Unele dintre elementele care apar în imagine pot fi accesate şi determină modificări ale logoului – de exemplu, un clic pe nori determină transformarea unei zile însorite într-o zi ploioasă. De asemenea, în imagine apar mai multe formaţiuni muntoase, în care se văd două intrări de peşteră. Un clic pe una dintre intrări face ca din aceasta să iasă un urs.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult