Acasa Top SecretArmata Șeful Pentagonului, Chuck Hagel, în vizită în România

Șeful Pentagonului, Chuck Hagel, în vizită în România

scris de S. P.
4 afisari

Secretarul Apărării al SUA, Chuck Hagel, va efectua joi o vizită în România la invitația omologului său român, Mircea Dușa.

Chuck Hagel, seful Pentagonului, se întâlneşte cu Mircea Duşa şi Victor Ponta

Chuck Hagel, seful Pentagonului, se întâlneşte cu Mircea Duşa şi Victor Ponta

Potrivit MApN, întâlnirile dintre Mircea Dușa și Chuck Hagel sunt programate joi, la Constanța, prilej cu care vor fi abordate teme precum dimensiunea militară a Parteneriatului Strategic între cele două state, cu accent asupra sprijinului SUA pentru România în actualul context din vecinătatea estică, importanța măsurilor de reasigurare la nivel aliat, stadiul operaționalizării proiectelor SUA din România, ca și teme referitoare la agenda aliată în perspectiva Summit-ului NATO din Țara Galilor.

La finalul convorbirilor, ministrul Dușa și secretarul Apărării Hagel vor vizita nava USS Vella Gulf, ce va acosta în Portul Constanța. Cu acest prilej, cei doi oficiali vor face declarații de presă comune.

Tot joi, șeful Pentagonului se va întâlni și cu premierul Victor Ponta.

”Da, (mă voi întâlni joi cu șeful Pentagonului n.r.) și mesajul e același pe care l-am transmis și vicepreședintelui Biden:’România este un aliat extrem de serios și important pentru SUA, pentru comunitatea euroatlantică. România își îndeplinește toate îndatoririle și este, repet, un factor de stabilitate aici, în regiune”‘, a declarat Victor Ponta, miercuri, la Palatul Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt al oficialului american, contraamiralul John Kirby, anunța în urmă cu două săptămâni un turneu al lui Hagel care cuprindea și România, dar și participarea la reuniunea miniștrilor Apărării din țările NATO.

Hagel își va încheia turneul în Franța, unde se va întâlni cu omologul său Jean-Yves Le Drian, și va participa la ceremoniile dedicate Debarcării din Normandia.

20 comentarii

pathfinder 05-06-2014 - 10:38

Nasol.
A venit si asta sa de o …uie Romaniei (conform mancurtilor forumului).
Nimic de bine in vizita sa.

Oare a cata vizita a unor inalti demnitari americani in 2014 e asta?!?
Si absolut toti au venit sa de-a o …uie Romaniei.
Ca alta treaba n-au!

Medicamenteeeee!!!

digital 05-06-2014 - 14:00

…….importanța măsurilor de reasigurare la nivel aliat,…….
da cu ce se ocupau până acum, de parcă nu trebuiau să fie securizați 100% până la acest moment, ci doar vreo 10-15%!?
șoricioaicăăăăăă!

pathfinder 05-06-2014 - 14:07

🙂

Mircea 05-06-2014 - 16:35

Se pare ca imperialistii americani si cozile lor de topor ignora avertismentele colonelului Neacsu si ale tablagiilor sai si se plimba in patria noastra draga dupa cum vrea muschii lor. Rabdarea lui Neacsu si a tablagiilor se apropie de sfirsit. Riposta o sa fie zdrobitoare.

urbos 05-06-2014 - 16:38

Parazitule, o sa trebuiasca sa te reorientezi iar, nu mai e mult. Insa locul tau e in streang.

pathfinder 05-06-2014 - 16:40

Primul care se viseaza tablagiu a si aparut!
Asteptam ceilalti viteji…

Mircea 05-06-2014 - 16:41

Vineeeeeeeeeeeee !
🙂

Mircea 05-06-2014 - 16:39

QED
🙂

Mircea 05-06-2014 - 16:48

Asta deja e abuz. Pe fata.

„Trei senatori americani influenți, John McCain, Chris Murphy şi Ron Johnson, vor efectua vizite în România, Bulgaria şi Polonia săptămâna aceasta.

Senatorii Chris Murphy (democrat), John McCain (republican) şi Ron Johnson (republican) vor avea întâlniri cu reprezentanţi ai parlamentelor din România, Bulgaria şi Polonia, informează Novinite.com.”

RE-FE-REN-DUM !

pathfinder 05-06-2014 - 16:54

Pai nu ti-e clar?!?

1. Vin si astia sa le fie pupat papucu’. (dixit: filozofu’ turbat)
2. Dupa punctul 1, o sa mai dea o muye Romaniei. (dixit: mancurtu’ rumegator)

Credeam ca e clara treaba…

Mircea 05-06-2014 - 17:15

🙂
Pentru mine e clara da ce te faci cu tablagii, ca insista dar nu pricepe ?

urbos 05-06-2014 - 16:55

Pai zi ma asa, vin trei labari de la Apus. Asa da ma muistule ma, mai venim de-acasa. Te-ai spalat pe dinti jagardea?

Tache 05-06-2014 - 17:39

In septembrie 1882 a avut loc la Dresda „Prima Conferinta Internationala Anti-Evreiasca”, care a emis si un Manifest. La Conferinta au participat 300 de personalitati din Germania, Austria, Ungaria si Rusia, oameni de afaceri, aristocrati, politicieni, preoti, tarani si intelectuali.

Manifestul incepe prin a afirma ca atacul evreiesc impotriva popoarelor crestine este cu mult mai grav decat invaziile din trecut ale arabilor, tatarilor sau turcilor. Emanciparea evreilor care a urmat Revolutiei Franceze (Libertate, Egalitate, Fraternitate) a eliminat barierele de protectie impotriva „unei rase ale carei ganduri si energii sunt canalizate in primul si in primul rand si peste tot catre inlantuirea natiunilor in sclavia morala si materiala”.

„Principiul egalitatii a fost aplicat unei rase care nu doreste sa fie egala cu noi, care se considera un popor privilegiat de Dumnezeu si priveste catre restul omenirii ca la niste fiinte inferioare, ca la niste animale impure.”

Datorita razboaielor instigate de catre evrei, „guvernele tarilor indatorate au devenit nici mai mult, nici mai putin decat institutii evreiesti, agentii de colectare evreiesti. Asta explica inactivitatea totala a acestor guverne fata de problema evreiasca si comportamentul lor ostil fata de propriile popoare si in favoarea evreimii.”

„Datorita controlului lor asupra mass-mediei, pana recent niciun ziar din Europa Centrala nu a avut curajul sa spuna adevarul in legatura cu evreimea. Astfel evreii au devenit stapani absoluti, fabricantii opiniei publicului. Orice plangere legata de ei, oricat ar fi de indreptatita, este suprimata. Orice articol care trateaza, chiar si in cea mai nesemnificativa forma, chestiunea dominatiei evreiesti, este eliminat.”

http://henrymakow.com/2014/06/1882-Manifesto-Puts-NWO-in-Perspective%20.html

Tache 05-06-2014 - 19:01

JG said (June 4, 2014):

Wow, it’s as if this manifesto was written yesterday. The same plot, by the same culprits, against the same people.

Had it not have been for Germany in WW1 and WW2 Europe may have suffered the same genocidal fate that Russia did under Communism in the 1930’s.
World Order Communism today cannot be implemented around the globe without America’s military might and ignorance through complicity.

The US has become International Jewry’s „pit bull” on a leash. The Jews have become their material lifeline because they control their bread. And, for this reason alone the Jews will continue to go virtually unchallenged.

briel 05-06-2014 - 19:09

Si totusi inseamna ca evreii astia de care se vorbeste sunt bipolari, pentru ca se fac presiuni asupra israelitilor in favoarea palestinienilor.
Aia din Israel sunt satui pana in gat de prietenia si protectia americana.

Cred ca mai degraba vorbim aici de Marea Finanta, de Mamona insusi. Atunci ar face sens.

UnUL 06-06-2014 - 08:05

Victor Ponta s-a autoinvitat la o întâlnire cu șeful Pentagonului
Autor: Feri Predescu, EVZ, vineri, 06 iunie 2014

Deși șeful Pentagonului nu era interesat de întâlniri cu oficialii români, premierul a dat o fugă până la Constanța, unde acesta discuta cu americanii de la Baza Militară Kogălniceanu.
Vizita la Constanţa a Secretarului Apărării a SUA, Chuck Hagel, a fost anunţată, oficial, cu trei zile în urmă, atât de Ambasada SUA la Bucureşti cât şi de Ministerul Apărării Naţionale. Niciuna dintre cele două instituții nu pomenea că, pe lângă ministrul Mircea Dușa, oficialul american ar fi urmat să se vadă și cu premierul Victor Ponta. Nici pe agenda oficială a Guvernului nu figura vreo întâlnire programată a premierului Victor Ponta cu Chuck Hagel. Nici măcar pe Facebook.
Mai mult, surse credibile au explicat pentru EVZ că, încă de la sosirea în ţară, Secretarul Apărării ar fi cerut imperios să fie ținut deoparte de înaltele fețe politice. Misiunea lui era strict legată de discuţii cu omologul său român, de vizitarea crucişătorului USS Vella Gulf şi o întâlnire cu militarii americani de la Baza Kogălniceanu. Program respectat întocmai.

Întrevederea de zece minute
Personalul șefului Pentagonului a aflat târziu de intenția premierului român de a da binețe oaspetelui american. Aşa că Victor Ponta a aterizat cu elicopterul la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu când Chuk Hagel se întreţinea cu militarii americani din bază. A fost condus în salonul oficial al aeroportului, unde a așteptat 15 minute până la sosirea oficialului american. Dacă pentru ministrul Apărării, Mircea Duşa, a alocat aproape trei ore de discuţii în portul Constanţa, secretarul american al Apărării i-a acordat premierului roman mai puțin de 10 minute. Suficient cât să fie fotografiaţi şi filmaţi de angajaţii guvernului. Au părăsit apoi aeroportul, fiecare cu aparatul său de zbor.

Mircea 06-06-2014 - 08:11

O poza in plus nu strica mai ales daca nerecunoscatorul ala de Putin nu se lasa pozat.

UnUL 06-06-2014 - 08:33

Mda: Dacă la Soci s-a pozat cu Ianukovici, de ce nu și cu Hagel. „Ca românul imparțial…”

Antibasistul 06-06-2014 - 08:38

un NUL nebunul, baga-ți în kur propaganda MINCINOASA din presa basista MINCINOASA si dispari!!!

UnUL 06-06-2014 - 08:45

La mine nu încape, dar tu ai găoaza mai mare, așa că…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult