Acasa Top SecretArmata “Odă soldatului rus”

“Odă soldatului rus”

scris de M.A.
3 afisari

Soldatul rus în Transnistria este un garant al libertăţii, păcii şi stabilităţii în regiune, consideră liderul autoproclamatei r.m.n., Igor Smirnov.

Parada in Transnistria (foto 24h.md)

Parada in Transnistria (foto 24h.md)

Declaraţia a fost făcută la Bender (Tighina), în cadrul unor manifestaţii prilejuite de împlinirea a 19 ani de activitate a contingentului rusesc de pacificare, transmite 24h.md.

„Misiunea de pacificare a Federaţiei Ruse a împlinit 19 ani. În acest răstimp am constatat pregătirea ireproşabilă a soldaţilor şi ofiţerilor ruşi. Datorită lor, timp de 19 ani nu a curs sânge în Transnistria, iar poporul transnistrean respectă ostaşii Marii Rusii”, a declarat Smirnov.

„De multe ori ni se spune, în cadrul unor întruniri, că misiunea de pacificare a Rusiei în Transnistria s-a încheiat şi trebuie să fie substituită cu altele. Noi considerăm, ca şi Rusia, că acest lucru va fi posibil numai după rezolvarea definitivă a diferendului transnistrean”, a spus, la rândul său, pretinsul ministru de externe de la Tiraspol, Vladimir Yastrebciak.

1 comentariu

Liviu 23-07-2011 - 14:37

Smirnoafe, Transnistria este parte integranta a Republicii Moldova ! Iar pacea „mentinuta” de rusi este o aiureala … Slugi asti fost, slugi o sa muriti !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult