Acasa Top SecretArmata A murit Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prăbuşit la Sibiu

A murit Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prăbuşit la Sibiu

scris de D.P.
14 afisari

A murit Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prăbuşit la Sibiu. Acesta era internat la Spitalul de Arşi din Bucureşti, unde a fost supus la mai multe intervenţii chirurgicale.

 

A murit Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prăbuşit la Sibiu.

A murit Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prăbuşit la Sibiu.

Titiana a fost declarat decedat la ora 12.25. El fusese operat din nou, vineri, când i-a fost montat un tub de traheostomă şi i s-a efectuat un alt transplant de piele.

„S-a realizat traheostomia de către echipa ORL de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar. Noi ne-am făcut treaba noastră, adică excizie de piele de pe ambele coapse, tot ce era arsură de gradul trei fiind acoperit cu autogrefe. Pe spate s-au folosit homogrefe din bancă, pentru că, urmare a faptului că stă pe ele şi a avut manifestări bacteriene prin zonă, s-au mai lezat o parte din grefele făcute. De aceea, astăzi (vineri – n.r.), le-am înlocuit cu hemogrefe din bancă. Operaţia a decurs bine. Prognosticul rămâne rezervat în continuare. Dacă trece de primele trei zile după operaţie, sper să fie mai bine decât era”, a spus directorul medical al Spitalului de Arşi din Capitală, Cristian Niţescu.

La Spitalul de Arşi este internat, în continuare, al doilea supravieţuitor din elicopterul prăbuşit, Valentin Bora. Despre acesta, medicii spuneau, vineri, că este vizibil ameliorat, a mâncat uşor şi „mai face câţiva paşi”.

Militarii Gabriel Titiana şi Valentin Bora se aflau într-un elicopter militar al Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii care s-a prăbuşit, în 21 noiembrie, într-o zonă împădurită aflată între localităţile Laslea, Mălâncrav şi Iacobeni din judeţul Sibiu.

În urma accidentului, opt militari din aparatul de zbor au murit, iar cei doi supravieţuitori au fost preluaţi de un elicopter SMURD şi duşi la un spital din Târgu Mureş, de unde au fost transportaţi la Spitalul de Arşi din Capitală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult