Acasa Top SecretArmata Ai firmă de construcţii? NATO vrea un sediu nou. Cum poţi să participi

Ai firmă de construcţii? NATO vrea un sediu nou. Cum poţi să participi

scris de M.A.
7 afisari

Dacă ai o firmă de construcţii, poate vei reuşi să participi la ridicarea noului sediu al NATO. MAE oferă informaţii. Vezi care sunt condiţiile!

NATO vrea un nou sediu - cum poti sa participi - firma de constructii

Ai firmă de construcţii? NATO vrea un sediu nou. Cum poţi să participi

MAE (Ministerul Afacerilor Externe) organizează pe 29 iunie un seminar de informare privind oportunităţile pentru firmele româneşti oferite de construcţia noului cartier general al NATO, la Bruxelles, în Belgia, transmite Radio România Actualităţi. În cadrul seminarului care va avea loc la sediul MAE, reprezentanţi ai Secretariatului Internaţional al NATO vor prezenta detalii referitoare la procedurile de achiziţii pentru noul sediu al Alianţei, criteriile de îndeplinit şi modalităţile concrete prin care companiile şi firmele româneşti interesate se pot implica în proiect.

Un program al reuniunii va fi publicat pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe www.mae.ro. Înscrieri până pe 22 iunie – Companiile şi firmele româneşti interesate de proiect au posibilitatea să se înscrie pentru a participa la seminarul organizat de MAE, la adresa de email dps@mae.ro , unde trebuie precizate tema, numele participantului, seria şi numărul CI/BI, precum şi compania sau firma pe care o reprezintă şi domeniul de activitate al acesteia. MAE recomandă participarea câte unui reprezentant la un nivel cât mai înalt, decizional şi cunoscător al limbii engleze, având în vedere că lucrările seminarului se vor derula în limba engleză. MAE precizează că nu se percep taxe de participare, iar procedura de înscriere se închide pe 22 iunie 2012, la ora 16:00.

Domeniile de activitate pentru care vor fi organizate licitaţii internaţionale vizează achiziţionarea de echipamente de informare şi comunicaţii, mentenanţa şi funcţionarea noului sediu, inclusiv firme furnizoare de servicii de salubritate, întreţinere şi service pentru utilităţi, mobilier, finisaje în construcţii, instalaţii, servicii de consultanţă şi alte oportunităţi de accesare oferite de programul de achiziţii al NATO.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult