Acasa Top SecretArmata Apocalipsa zombie se apropie: Rusia testează arma cu radiaţii electromagnetice

Apocalipsa zombie se apropie: Rusia testează arma cu radiaţii electromagnetice

scris de Laurentiu Banches
28 afisari

Nu este vorba de o glumă de  1  aprilie, Vladimir Putin a confirmat că Rusia testează o armă care atacă sistemul nervos, transformând oamenii în “zombie”.

foto: eloquensra.wordpress.com

Conform publicaţiei australiene Herald Sun, Vladimir Putin consideră că armele care folosesc radiaţii electromagnetice asemănătoare celor folosite de cuptoarele cu microunde, vor putea fi folosite în mai puţin de 10 ani, atât împotriva inamicilor Rusiei cât şi pentru a calma masele neliniştite de oameni care vor protesta în ţară. Putin a spus că folosirea noii arme ar putea produce daune comparabile cu cele ale unei arme nucleare, dar aceasta este “mai uşor de acceptat din punct de vedere al ideologiilor militare şi politice”.

Ministrul Apărării Anatoly Serdyukov, cel care a anunţat planurile pentru folosirea acestei super-arme, a declarat că până în 2020, Rusia şi-a propus să introducă mai multe arme bazate pe principii noi ale fizicii printre care se numără arme psihotronice,genetice,geofizice şi cu energie-directă.  Deşi studiile pentru a crea această armă au început încă din 1950, când s-a declanşat o competiţie între Rusia şi Statele Unite, cercetătorii mai au încă multe de învăţat despre armă. Momentat este ştiut faptul că undele electromagnetice afectează creierul, stările psihice şi pot transmite comenzi sau sugestii direct în mintea unei persoane.

1 comentariu

Sile 07-04-2012 - 12:36

Impotriva unei astfel de arme e suficienta o cusca Faraday pentru cine stie despre ce e vorba.Iar folosirea ei impotriva manifestantilor e cred nu numai imorala dar si ilegala.Declaratiile lui Putin nu arata decit ca a ramas trebutar mentalitatii KGB referitor la fiintele umane.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult