Acasa Top SecretArmata Armata canadiană rămâne fără bile antistres

Armata canadiană rămâne fără bile antistres

scris de D.S.S.
40 afisari

Ministrul canadian al apărării, Peter MacKay, a anulat vineri o comandă controversată de 20.000 de bile de cauciuc antistres destinate trupelor canadiene, după ironii apărute pe Internet, informează sâmbătă AFP.

Confruntată cu reduceri de cheltuieli, un scandal de spionaj şi după încheierea misiunii de luptă în Afganistan, armata canadiană a comandat vineri dimineaţa 20.000 de bile antistres. Aceste bile de cauciuc, care se strâng în mână pentru eliminarea tensiunii musculare cauzate de stres, ar fi trebuit să fie livrate înainte de 30 martie, sfârşitul anului fiscal în Canada.
Numeroşi internauţi au criticat imediat această comandă, considerată o cheltuire inutilă a fondurilor publice, pe site-urile mai multor publicaţii canadiene şi pe reţelele sociale.
‘Imediat ce ministrul MacKay a fost informat cu privire la acest contract, el le-a cerut responsabililor să anuleze această cheltuială inutilă pentru contribuabilii canadieni’, a afirmat vineri după-amiază un purtător de cuvânt al ministrului apărării

1 comentariu

TOM Cc 21-01-2012 - 19:18

bile antistres ,comanda pt PDL,UDMR,si partidul izmenelor patate UNPR !! Astia au mare nevoie de ele ,la fuge pamantul de sub picioare si afacerile din mana !! Mancavar purecii prin celulele de la Poarta Alba pt masculi si la Targsor pt femelele furacioase si blonde !! fetele atentie se dau morcovi la masa de pranz ,dar sunt rasi !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult