Acasa Top SecretArmata Armata descoperă noi resturi de drone în Delta Dunării

Armata descoperă noi resturi de drone în Delta Dunării

scris de D.S.S.
131 Afisari

Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forțelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localităților Nufărul și Victoria, din județul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri.

Conform procedurilor, un alt elicopter al  Forțelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord,  pentru a efectua cercetări preliminare în teren și ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor.

De dimineaţă Ministerul Apărării a anunţat că se afla în căutarea unor resturi de dronă în urma unor apeluri la 112.

Asta după ce Rusia a bombardat iar azi-noapte porturile Reni și Izmail, în proximitatea graniței dintre Ucraina și România.

ISU Tulcea a primit două apeluri la 112 care anunţau că sunt observate obiecte care cad în zona Nufărul, iar echipele Ministerului Apărării s-au deplasat în zona sesizată pentru a verifica situaţia.

1 comentariu

VIOREL Ciuna 14-09-2023 - 09:42

Care este procedura armatei romane si NATO, dar si a autoritatilor din conducerea tarii, atunci cand din geseala si nu intentionat recunoscut, vreo drona ruseasca sau vreo racheta de interceptie ucrainiana sau romana, va afecta in cadere locuintele, vietile sau proprietatile localnicilor romani, care s-au nascut si traiesc acolo? Este bine ca localnicii sa stie la ce se pot asteapta de la o eventuala lipsa de asigurare a integritatii lor, integritate care este asigurata verbal, in acest moment, de autoritati.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS