Acasa Top SecretArmata Armata este pregătită pentru lupta cu nămeţii

Armata este pregătită pentru lupta cu nămeţii

scris de D.S.S.
10 afisari

Aproximativ 4.000 de militari şi 800 de mijloace tehnice sunt pregătite să intervină de urgenţă în sprijinul populaţiei afectate de ninsori şi viscol, la solicitarea autorităţilor publice locale şi centrale, din dispoziţia ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu.

Armata zapada (MApN)

foto: MApN

Potrivit unui comunicat al MApN, până în prezent au fost solicitate trei intervenţii în judeţele Dâmboviţa, Gorj şi Timiş, de Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele respective.

Militarii acţionează cu autospeciale de transport în localitatea Cândeşti, judeţul Dâmboviţa, pe DN 67 C, în apropierea localităţii Novaci – Rânca din judeţul Gorj şi pe raza localităţilor Ghilad, Jebel şi Ciacova din judeţul Timiş.

Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, au transmis ordine ferme în scopul pregătirii forţelor şi mijloacelor unităţilor militare, destinate executării misiunilor de intervenţii în situaţii de urgenţă, prevăzute în planurile de cooperare cu autorităţile administraţiei publice centrale şi locale.

Prin structura de specialitate a Statului Major General, MApN monitorizează permanent evoluţia din ţară, fiind în măsură să intervină rapid în sprijinul populaţiei afectate de vremea nefavorabilă.

4 comentarii

Ioan 09-12-2012 - 18:21

Armata are contract de dezapezire incheiat legal sau este doar exces de zel?
Cei cu atributii si contracte de dezapezire asteapta ziua de luni sa inceapa lucrul si sa ia banii. Asa era si la munci agricole, militarii lucrau iar unii „beneficiari” se uitau din curti si asteptau lasarea intunericului sa inceapa si ei „lucrul”.

Andrei 09-12-2012 - 19:32

Cel mai bine ar fi sa se infiinteZe o societate de stat care sa se ocupe de desZapeZire, toate contractele sa fie alocate lor. Sau sa se puna la dispoZitie instrumentele necesare Armatei, si banii sa le revina lor ( si asa au lipsuri in buget).

Tom Cc 09-12-2012 - 19:33

corect !!!

digital 09-12-2012 - 19:42

băi băieți,voi nu sunteți rău intenționați,dar nu așa se procedează!
în primul rând,armata ar trebui să fie cu treaba ei,adică răzbelul!
din moment ce păpica și incluziv paza Um(ironia,ironiilor-armata să fie păzită de civili-hahaha!),sunt în jurisdicție și suport logistic privat,nu văd care ar fi,nici concepția și nici execuția cu dezapezirile voastre făcute de către armată!
totul a fost lăsat la întâmplare,chipurile,de zeci de ani,pentru a se fura mai ușor,bani de contracte,cheltuieli de logistică în contul armatei dar bani băghați în buzunare mai mult decât,necunoscuteși management defectuos ,pentru a justifica intervenții obscure,în noianul alb!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult