Acasa Top SecretArmata Armata face angajări. 6000 de locuri de muncă în Ro Army Security si Ro Army Catering

Armata face angajări. 6000 de locuri de muncă în Ro Army Security si Ro Army Catering

scris de D.S.S.
194 afisari

Generalul de brigadă Cătălin Moraru, locţiitorul şefului Departamentului pentru Armamente din Ministerul Apărării Naţionale, a declarat că armata va înfiinţa peste 6.000 de locuri de muncă în garnizoane de pe întreg teritoriul României. Locurile de muncă vor fi destinate rezerviştilor militari cu precădere, peste 5.500, urmând a fi oferite soldaţilor şi gradaţilor voluntari, sau fostelor cadre militare, care au părăsit Armata din motive neimputabile lor.

Ro Army Security

Declaraţia a fost făcută în contextul schimbării concepţiei Ministerul Apărării Naţionale de asigurare a hrănirii personalului Armatei şi de organizare a sistemului de pază a unităţilor militare

Ministerul Apararii Nationale este în plin proces de implementare a noii concepţii de asigurare a hranirii si pazei unitatilor militare prin înfiintarea a doua filiale ale Companiei Romtehnica, SC Ro Army Security si SC Ro Army Catering, specializate în activitati de paza si hranire.

Noile locuri de munca  sunt destinate rezervistilor militari, soldati si gradati voluntari, care au parasit armata si care doresc sa-si continue activitatea în domeniul logistic sau în cel de paza. De asemenea, ofiterii, subofiterii si maistrii militari rezervisti pot aplica pentru aceste locuri de munca unde se cer abilitati profesionale si de specialitate pe care multi le-au demonstrat în timpul serviciului militar. Prin aceasta masura, lansata la initiativa ministrului Apararii Nationale Gabriel Oprea, se creeaza o oportunitate de reconversie profesionala precum si o masura de protectie sociala adresata unor categorii profesionale bine pregatite cu potential deosebit pentru Ministerul Apararii Nationale.

Cadrele militare în rezerva si fostii soldati si gradati voluntari, care doresc sa lucreze în cele doua firme specializate în paza si hranire, vor gasi în curând toate informatiile necesare pe site-ul Ministerului Apararii Nationale.

3 comentarii

Sandokan 21-10-2011 - 22:59

Electorală – mutarea în plic a ministrului Oprea.

MONI 22-10-2011 - 10:51

ATI PUS NISTE NUME AMERICANESTI CA SA SENSIBILIZATI MARELE LICIRICI???

RADJASIHA 22-10-2011 - 15:49

Armata tarii mercenara
Nu mai gandeste-n romanesta
Au dat-o toti pe englezeste,
Maimuta la englez de stii
Ro Army Security
Se poate-n romaneste la adica
Ro Army la Caterinca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS