Acasa Top SecretArmata Rusia a trimis 14 avioane de vânătoare în Crimeea

Rusia a trimis 14 avioane de vânătoare în Crimeea

scris de A.H.
8 afisari

Îngrijorare în Crimeea. Armata rusă a trimis 14 avioane de vânătoare în peninsula ucraineană anexată în martie, unde Kremlinul dispune de o bază militară aeriană renovată.

Armata rusă a trimis 14 avioane de vânătoare în Crimeea.

Armata rusă a trimis 14 avioane de vânătoare în Crimeea.

Zece avioane de vânătoare de tip Su-27 şi patru de tip Su-30 M2 au fost detaşate din regiunea Krasnodar (sud) în Crimeea, în cadrul unei escadrile care va avea în total 30 de aparate de zbor, a precizat Tass, citând o sursă din forţele armate ruse.

Acest regiment va folosi aeroportul Belbek, din Sevastopol, unde se află şi portul Flotei ruse de la Marea Neagră. Conform armatei, aerodromul a fost renovat şi a devenit unul dintre cele mai moderne.

În ultimele săptămâni, Rusia şi-a consolidat prezenţa militară în Crimeea. Moscova a decis să redeschidă o staţie de alertă antirachetă în peninsula anexată şi va consacra peste 1,75 miliarde de euro până în 2020 pentru dezvoltarea Flotei de la Marea Neagră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult