Acasa Top SecretArmata Armata rusă lichidează arhiva arsenalelor sale

Armata rusă lichidează arhiva arsenalelor sale

scris de M.A.
4 afisari

Ministerul rus al Apărării a trecut la lichidarea arhivei Direcţiei principale de Rachete şi Artilerie (GRAU) care păstrează datele despre toate arsenalele şi producţia de armament rusesc din ultimii peste 500 de ani, a declarat, pentru Interfax, generalul Nikolai Svertilov, fostul şef al GRAU.

GRAU

Sigla GRAU

„Nici măcar bolşevicii în 1917 n-au îndrăznit să lichideze arhiva Direcţiei principale de Artilerie a armatei ţariste, după cum se numea pe atunci, iar, astăzi, sub pretextul lipsei de spaţiu şi a dezideratului optimizării direcţiilor principale, ministerul Apărării a decis distrugerea valoroasei arhive a GRAU„, susţine generalul Svertilov. „De fapt, ne distrugem istoria cu propriile mâini”, a adăugat el, potrivit Moldpres. GRAU îşi începe istoria de la „izba (din bârne) unde se fabrica praful de puşcă” încă de pe vremea lui Ivan cel Groaznic, în 1575, a evocat generalul rus, indicând că aceasta este prima direcţie creată în armata rusă. În arhivele GRAU erau stocate toate informaţiile cu privire la istoria arsenalelor majore ale Rusiei în decursul unei lungi perioade istorice până în zilele noastre. Agenţia Interfax nu a reuşit să obţină o confirmare oficială a lichidării arhivei GRAU.

9 comentarii

YAAKOV 20-06-2011 - 23:28

Rusia este condusa si acum de tradatorii ajunsi la putere pe timpul lui Gorbaciov. Nu se va schimba nimic pe cale pasnica. Trebuie sa apara o „tranzitie de faza”, cu cocloteala puternica, ca sa-si revina la normal.

Marius Bâtcă 21-06-2011 - 00:27

Jó éjszakát Yaakov! Hát te hülye vagy nem olvasok?
Sa-l rogi pe Bumerang sa-ti traduca!
Cu rusa, vad ca tot o dai вперёд, ты манкурт безродный!

Cercul 21-06-2011 - 00:12

E aceeasi situatie la ei ca si in Romania cand datorita lui Serb, fisetele erau rascolite de agentii Moscovei in cautare de informatii despre agentii acoperiti. Vor sa le anihileze si serviciile de informatii.
Iar Rusia e tara cu cel mai rea situatie. Rusul de rand nu-si permite vodka zilnica si bea in schimb parfum si antigel, ce poate fi mai rau decat atat. Faptul ca Romania nu mai are relatii economice cu Rusia(datorita lui Basescu care e pe drept motiv injurat de unii forumisti) s-a pus capat exportului de vodka satelit ce e pentru rusi o delicatesa iar romanii o vad ca pe un deseu industrial.

Cercul 21-06-2011 - 00:39

Un paradox interesant: Desi la admiterea in armata se cere matematica, in armata rusa verbul nu-i doar verb si poate fi si adverb.

YAAKOV 21-06-2011 - 00:50

Nu sunt pro-rus, dar m-as bucura sa-si revina Rusia si sa-i mai calmeze pe occidentali, pentru ce ne-au facut dupa ’89 (economic).

Daca tot nu esti prea destept, macar ai putea sa fii mai patriot.

Arhimede 21-06-2011 - 07:36

Dar ce ne-a facut rusia intre ’44 si ’58 cum se numeste?
iar tu tot patriot esti?

YAAKOV 21-06-2011 - 08:20

Nu sunt iubitor de rusi (se straini in general). Vreau doar sa-i vad pe occidentali pusi la respect. S-au purtat groaznic cu noi. Si-au pierdut coloniile din Asia, care acum sunt superputeri economice si mlitare (din moment ce detin arma nucleara), si acum au casunat pe noi si au transformat Europa de Est in colonie a lor. Noi suntem oricum distrusi si nu ne mai putem reveni. M-as bucura sa-i vad si pe vest-europeni in aceeasi situatie.

Arhimede 21-06-2011 - 13:49

N-ai grija.
Cati mulsulmani sunt in Anglia? dar in Franta?
Astia sapa adinc la radacina occidentala.

Cercul 21-06-2011 - 14:39

Sa fii calm tu. Slugi ale vesticilor sunt doar cei ce lucreaza la patroni in Romania sau strainatate.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult