Acasa Top SecretArmata Aviaţia israeliană bombardează ţinte din Liban

Aviaţia israeliană bombardează ţinte din Liban

scris de D.S.S.
45 afisari

Un raid israelian efectuat vineri dimineaţa a vizat o poziţie a unei grupări palestiniene apropiate regimului sirian în sudul Libanului, după câteva ore de la lansarea a patru rachete către nordul Israelului, a anunţat agenţia naţională libaneză.

Aviaţia inamică israeliană a lansat un raid (vineri) dimineaţa în Valea Naamé asupra unei poziţii a Frontului Popular de Eliberare a Palestinei – Comandamentul General (FPLP-GC)”, a anunţat agenţia referindu-se la o grupare condusă de către Ahmad Jibril, cunoscută că susţine regimul sirian al preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Un purtător de cuvânt al FPLP-CG, Ramez Moustapha, a declarat pentru AFP că „spre ora (locală) 4.00 (4.00, ora României), aviaţia israeliană a lansat un obuz asupra Văii Naamé, fără să provoace victime sau pagube”.

Însă el a dezminţit pentru AFP orice legătură între gruparea sa şi tirul de rachete lansat împotriva israelienilor cu o zi înainte.

„FPLP-CG nu are nimic a face cu problema cu rachetele. Din contră, noi apreciem că momentul lansării acestor rachete este destul de suspect. Există semne de întrebare”, a declarat el telefonic. „Israelienii încearcă tot timpul să semene disensiuni între palestinieni şi libanezi”, a adăugat el.

Anterior, armata israeliană a anunţat că forţele aeriene au efectuat un raid aerian în Liban după câteva ore de la tirul a patru rachete spre nordul Israelului, revendicat de o grupare afiliată Al-Qaida.

„IAF a ţintit un sit terorist situat între Beirut şi Saida ca răspuns la cele patru rachete lansate asupra nordului Israelului ieri” (joi), se arată într-un comunicat. „Piloţii au spus că au atins ţinta în mod direct”, adaugă armata.

Surse militare au declarat, de asemenea, că raidul a avut loc în apropiere de Naamé. Joi, două din cele patru rachete au lovit zone populate, provocând pagube dar nu şi victime.

Atacul a fost revendicat într-un mesaj postat pe Twitter de un lider al Brigăzilor Abdallah Azzam, o gupare afiliată Al-Qaida care a revendicat deja atacuri similare împotriva Israelului în 2009 şi apoi în 2011.

Brigăzile Abdallah Azzam nu se află la Naamé”, a precizat purtătorul de cuvânt al FPLP-CG. Armata israeliană „consideră Libanul şi forţele armate libaneze (…) vinovate de acest atac”, a anunţat armata într-un comunicat anterior, precizând că rachetele au fost trase de către jihadişti.

48 comentarii

haril 23-08-2013 - 10:19

urbos,cica ce are lumea asta cu jihadistii extremisti? Sa-mi fie trecut cu vederea pleonasmul jihadist – extremist.Urbos,contrar asteptarilor celor,care te sustin si te finanteaza, contributia ta la sustinerea jihadului islamic este negativa si aceasta deoarece comentariile tale nu au nimic logic intransele si par mai curand o consecinta a unei rotite sarite de pe fix,care astfel a generat blocarea gandirii tale in niste afirmatii ale imperiului tarist,imperiu disparut in negura vremurilor.Sau ,cu alte cuvinte spus,tu esti o persoana bolnava,avand o sumedenie de idei fixe si alte semnalmente ale unor boli de suflet, precum mania persecutiei si o instabilitate a creierului generatoare de absurditati. Logica faptelor reale te contrazic in tot cea ce afirmi devine o forma de delir demential.

Antibasistul 23-08-2013 - 13:55

Ji danii isi fac de cap in lumea asta, nici un stat din lumea asta nu face ce face Israelul, bombardeaza statele vecine si nevecine, SI SE MIRA APOI CA-I URASTE LUMEA!

CONGO 23-08-2013 - 14:03

Da, niste hrapareti, le dau aia rachete pe gratis, si in loc sa multumesca….

Antibasistul 25-08-2013 - 01:00

Postarea de mai sus este scrisa de haril care se da drept congo.

Antibasistul 25-08-2013 - 01:01

Ba nu, invers si vice versa!! Allah akbaaar!!!!!!

Antibasistul 25-08-2013 - 00:57

Cartoful va ramine mincarea de baza pentru ca e mult mai ieftin decit bananale si poate fi cultivat oriunde, inclusiv pe munti, si pe terenuri sarace cu pamint amestecat cu pietris!

Antibasistul 25-08-2013 - 05:27

Porcule nebun Tomi, iarasi scri postari cu numele meu!

BULA 23-08-2013 - 19:51

Niste damblagii manevrati de CIA dau cu rachetutze inofensive in Israel, pentru ca evreii sa aiba pretext sa bombardeze obiective de importanta economica din Liban. Important e ca statele vecine Israelului sa fie resetate periodic din punct de vedere economic, sa nu se dezvolte.

UnUL 23-08-2013 - 19:55

Domnule Bulă, antisemitismul dumitale te face să cazi în boala scenaritei.

BULA 23-08-2013 - 20:10

Nu sunt antisemit, dar nici nu ma prosternez in fata evreilor. Cred ca ai vazut ca ii critic pe toti, indiferent de etnie, cand constat ca interesele noastre intra in coliziune cu ale lor.

CONGO 24-08-2013 - 01:18

„aviaţia israeliană a lansat un obuz”.
aha, deci nu a fost o torpila, iar cel mai grav era o sulita.
Artcol scris de un muzician sau o gagica

Antibasistul 25-08-2013 - 00:59

Allah akbaaar!!!!!!

Antibasistul 25-08-2013 - 05:24

Postarea de sus e scrisa de fascistul-bolsevic nebun Tomi!

Antibasistul 25-08-2013 - 10:35

Postarile de mai sus nu sint ale mele sint depuse de „pufulici.”

jan dinu 25-08-2013 - 18:56

EU ,pe d-ta d-le Bula , vreau sa te fac – filosemit – !
Nu este greu shi poti face fatza starilor de incercare shi
reorientare spre fagashul intelegerii aprofundate
a necesitatilor de constatare exacta a realitatilor !
Calea nu este lunga sh ibrezultatele vor fi concludente
dupa schimbarea obticii realitatilor !
JD-USA

ValVerde 23-08-2013 - 21:04

Bula poate fi si antisemit cind antisemitismul se incadreaza in ideea lui fixa. Dar il foloseste (antisemitismul) ca accesoriu, nu ca piesa principala.

In rest nu stii daca trebuie sa rizi de el sau sa compatimesti un asemenea idiot.

UnUL 23-08-2013 - 21:21

Buboșel, nu cred că ești cel mai competent să vorbești despre inteligență și probleme mintale. Șii chestia ai cu funia în casa spânzuratului.

Antibasistul 25-08-2013 - 00:59

Cer verificarea autenticitatii postarii lui ValV. Nu mai am nici o incredere in ji danime. Cer autentificare cu notar.

Antibasistul 25-08-2013 - 05:32

Postarea de sus nu e a mea!

tomi 25-08-2013 - 10:40

Postarea de desuptul celui de deasupra celei de jos nu este a mea.

UnUL 25-08-2013 - 10:44

Genial, domnule Tomi. Din păcate, Bășinel nu are simțul ridicolului și nici umor, așa încât nu va aprecia.

tomi 25-08-2013 - 10:45

Huhule, poatarea de deasupra celui de deseptul postarii tale la stinga doi pasi in jos doi metri nu este a mea. Ma baiete eu cred ca ai reactionat invers la medicatia psihiatrica ce o primesti. Schimba psihiatrul ma idiot tu nu vezi ce postezi? Tot a doua postare ma ininuiesti pe mine de postarile tale demente sau negi ce ai postat mai inainte, vad ca ai grave scapari de memorie.

UnUL 25-08-2013 - 10:47

Din ce în ce mai bine, domnule Tomi!

UnUL 23-08-2013 - 21:22

ANCUȚA, nu cred că e cazul să te cobori la nivelul dezgustătorului Urbos, oricât te-ar enerva imbecilitatea lui impertinentă.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-08-2013 - 21:43

BULA .

Se cunoaste o sula. Daca s-ar sti mecanismul de aparitie a celulelor canceroase, s-ar gasi si un tratament eficient. Acum se merge pe “cauterizari” (radioterapie), pe “amputari” (chirurgie) si pe tratament paleativ cu citostatice. Adevarul e ca oncologii au putin spatiu de manevra si de asta sunt deprofesionalizati (au uitat si medicina de baza, invatata in facultate).

Eu am intuit in ce diredtie trebuie sa se indrepte cercetarea in domeniul cancerului, dar cu ciume ca tine nu e posibil.
https://www.ziuaveche.ro/cultura-religie/cultura/fundatia-nobel-taie-din-sumele-pentru-premii-100157.html

Raspunde » Scris de BULA la 24-09-2012 @ 18:13

===========================================

Tulburare depresiva majora (MDD)

Tulburare depresiva majora (MDD) este un sindrom clinic de cel puțin cinci simptome care afecteaza starea de spirit, cunoastere sau bunăstarea fizică care durează cel puțin două săptămâni și provoca deficiențe în funcționarea.

Simptomele includ starea de spirit starea de spirit deprimat, trist sau iritabil, pierderea interesului in activitatile obisnuite, incapacitatea de a experimenta placerea, sentimente de vinovatie sau inutilitate, și gânduri de moarte sau sinucidere. Simptomele cognitive includ incapacitatea de a se concentra și de dificultatea de a lua decizii. Simptomele fizice includ oboseala, lipsa de energie, senzație fie agitat sau încetinit, și schimbări în somn, pofta de mancare, si nivelurile de activitate.

MDD afecteaza persoane de toate varstele, desi este mai frecventa la adulti. Este o boală cronică și recurentă, revenind frecvent pentru două sau mai multe episoade care adesea ultimii doi ani sau mai mult. În timp ce MDD este o conditie tratabile, mai putin de 30% dintre cei afectati de aceasta boala au raportat contact cu un profesionist de sănătate mintală, în anul trecut, când au realizat studii, ca parte a National de Sanatate si Nutritie ancheta de examinare, 2005-2006. Bariere la tratament includ incapacitatea de a recunoaște boala, îndoieli cu privire la eficacitatea tratamentului, lipsa de acoperire de asigurare, precum si stigmatul general, asociate cu boli psihice.

Cauza exacta a MDD este necunoscută, dar există factori psihologici, biologici si de mediu, care toate contribuie la dezvoltarea acestuia. Există trei neurotransmitatori considerata a fi implicata in MDD: serotonina, noradrenalina si dopamina. Atunci când există un dezechilibru în aceste neurotransmitatori, MDD este probabil să se dezvolte. O familie antecedente de MDD este, de asemenea, asociată cu dezvoltarea bolii.

Deși există multe medicamente antidepresive diferite și mai multe forme bine stabilite de psihoterapie pentru a trata MDD, un procent mare de pacienti nu raspund la tratament sau suferi efecte secundare inacceptabile. Eforturile de droguri de dezvoltare sunt axate pe noi mecanisme de actiune cu potential de eficacitate imbunatatite si mai putine efecte secundare.”

TRAducere din BRAIN CELLS

ValVerde 24-08-2013 - 03:32

Adevarat.

Gazul de sist produce cancer la falci si la sfincter artistilor de circ care se joaca cu focul.

Cei care ingurgiteaza cantitati semnificative pentru ca apoi sa arunce flacari pe gura si pe cur, spre deliciul poporului.

Huhu !!…nu te mai juca cu chibritu’ ala,
pocitanie !!!

Antibasistul 24-08-2013 - 10:10

ValV. pocitanie esti tu la chip, mai ales la minte!

Antibasistul 25-08-2013 - 00:58

Acesta a fost un bombardament umanitar. Este clar ca s-a evitat, pe cat posibil, sa existe morti. Bombele au explodat la firul ierbii, sectionand artera tibiala, sangerarea putand fi oprita usor, cu un garou.

Tipul bombei a fost artizanal, explozibilul a fost plasat intr-o oala sub presiune, scazand la maxim numarul de schije.

Antibasistul 25-08-2013 - 05:30

Postarea de sus e scrisa de bolsevicul nebun Tomi!

Antibasistul 25-08-2013 - 10:36

Postarea aceasta este scrisa de mama, nu este a mea.

UnUL 23-08-2013 - 22:04

Acuze, reiau: …… mugi Bășinel admirându-și coarnele în apa iazului.

UnUL 23-08-2013 - 22:05

De fapt „scuze”, dar pot fi și „acuze[

BULA 23-08-2013 - 22:00

Sa ne vedem de interesele noastre si sa nu-i mai pupam in kur pe altii.

UnUL 23-08-2013 - 22:10

Da, numai că, spre deosebire de evrei, unguri, nemţi, etc. prioritatea la români nu a fost niciodată (sau aproape niciodată) să lucreze împreună pentru interesul României ci să se muşte unul pe altul de beregată, abia aşteptând să moară capra vecinului.

Antibasistul 24-08-2013 - 08:58

Tu vorbesti ji dane basist?

UnUL 24-08-2013 - 09:40

Da, eu vorbesc, român 100%, care vede cu tristețe tarele neamului său.

Antibasistul 24-08-2013 - 09:58

Daca tu esti roman io-s Papa de la Roma, Vatican!

UnUL 24-08-2013 - 10:59

Mă închin, sfinția ta!

tomi 25-08-2013 - 10:39

Antibasistul
24-08-2013 at 09:58 Daca tu esti roman io-s Papa de la Roma, Vatican!
============
Ultima veste senzationala, noul papa de la Vatican a fost numit huhu ciu, nebunul de la spitalul nr 9.

BULA 25-08-2013 - 18:41

Spre deosebire de unguri, evrei, nemti, care au fost stapani, cu situatie materiala buna (la evrei din bisnita), romanii au fost tot timpul calariti de altii si cu foamea in gat. De asta romanii s-au concentrat asupra existentei proprii si au neglijat interesele pe termen lung, ce tin de organizarea sociala.

Pribeagul 25-08-2013 - 19:45

Romanii n-au neglijat nimic, si-au urmat destinul istoric.

„Toţi dorobanţi, toţi căciulari,
Români de viţă veche,
Purtând opinci, suman, iţari
Şi cuşma pe-o ureche.”

Cind Unirea a fost posibila, romanii au dat mina cu mina si s-au unit.

UnUL 25-08-2013 - 19:58

Pribeagule, eu nu cred în destin. Destinul și-l face omul, sau națiunea. Evident, în luptă cu ciruimstanțe istorice adesea potrivnice.

Pribeagul 25-08-2013 - 20:22

„Destinul și-l face omul”

Corect.

Vreu sa citesc si eu ceva „de bine” despre romani, pentru ca merita. Cind a fost nevoie au dovedit ca se ridica la inaltimea situatiei, isi creeaza destinul.

Astept momentul si sper sa-l apuc, in care un presedinte al RM va spune: Hai sa ne unim cu tara!

Nu va pierde nimic. Dimpotriva, isi va face intrarea in istorie!

Este drept, daca ulterior pe scena isi va face aparitia „Hitler si Stalin” va ajunge probabil la Sighet, la Memorialul Durerii. Dar a risca este o arta.

ValVerde 25-08-2013 - 20:32

„Hai sa ne unim cu tara!”

===

O sa fie greu si ai sa ai de asteptat atita timp cit „tara” e formata din Vilvoi, Perciun, Barba si Matreata.

Antibasistul 25-08-2013 - 20:43

Da-te dracului porc cretin basist, ca toti basistii!!!

Antibasistul 25-08-2013 - 20:45

Postarea de sus e pentru basistul ValV.!

UnUL 25-08-2013 - 21:03

Trist dar adevărat, domnule (doamnă?) ValVerde.

Ionel 23-08-2013 - 21:35

Asta inseamna ca daca cineva imi da o bomba in cap e o provocare si in nici un caz o reactie, deci e bine sa-mi dea cu bombe in cap. E tare logica!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult