Acasa Top SecretArmata Băsescu s-a întâlnit la Cotrceni cu Oprea şi Boc să discute despre pensiile militare

Băsescu s-a întâlnit la Cotrceni cu Oprea şi Boc să discute despre pensiile militare

scris de Doru Dragomir
3 afisari

Pensiile militare sub 3.000 de lei nu vor fi reduse, după recalculare, a anunţat marţi preşedintele Traian Băsescu, la ceremonia de învestirea a noului şef al Statului Major. Şeful statului s-a întâlnit luni seară cu premierul şi ministrul Apărării să discute despre pensiile militarilor.

Mitingul pensionarilor militari

Pensionarii militari cu stagiu întreg vor reuşi să facă parte din această categorie care să nu fie afectate pensiile de la 3.000 de lei in jos. Aseară l-am invitat pe domnul ministru şi pe premier şi am convingerea că această promisiune a domnului ministru Oprea şi a premierului este aplicabilă şi va funcţiona începând cu 1 ianuarie”, a declarat şeful de stat.

La discutarea proiectului privind sistemul unitar de pensii, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a susţinut, de mai multe ori, că obiectivul său este ca pensiile militarilor cu stagiu complet, mai mici de 3000 de lei, să nu scadă. Oprea a spus atunci că la nivelul Ministerului Apărării, ponderea acestor pensii este de 91 %.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult