Acasa Top SecretArmata Bashar al-Assad avertizează SUA

Bashar al-Assad avertizează SUA

scris de M.A.
12 afisari

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni, SUA împotriva oricărui atac împotriva regimului său, cerând Washingtonului să „se aştepte la orice” în caz de acţiune.

Bashar al-Assad avertizează SUA

Bashar al-Assad avertizează SUA (foto:leadership.org)

„Trebuie să va aşteptaţi la orice”, a declarat Bashar al-Assad în cadrul unui interviu televizat difuzat de CBS. „Guvernul (sirian) nu este singurul actor din regiune. Există diferite partide, diferite facţiuni, diferite ideologii”, a adăugat el, fără să excludă folosirea armelor chimice „dacă rebelii sau teroriştii din regiune sau orice alt grup le au în posesie”, transmite AFP, citată de Agerpres.

Preşedintele sirian le-a cerut de asemenea aleşilor americani – care urmează să se pronunţe asupra unei rezoluţii ce autorizează atacuri în Siria – să ‘ceară administraţiei dovezi’ privind atacul chimic din 21 august comis în apropiere de Damasc. ‘Lumea întreagă este dezamăgită de administraţia Obama‘, a menţionat preşedintele sirian, dând asigurări că aceasta nu deţine ‘nici cea mai mică dovadă’. ‘Speram că va fi diferită de administraţia Bush’, a adăugat el.

Totodată, potrivit lui Assad, ‘ruşii au dovezi cu totul diferite, care arată că rachetele au fost lansate din zone controlate de rebeli’.

Liderul sirian a mai insistat că un război nu ar aduce Americii ‘niciun câştig politic sau economic şi niciun fel de reputaţie bună’. ‘Este un război contrar intereselor Americii pentru că va duce la susţinerea Al-Qaida şi a celor care au ucis americani la 11 septembrie’, a conchis el

2 comentarii

digital 09-09-2013 - 22:19

deșteaptă mișcarea!!(rușilor).

MalVerde 10-09-2013 - 02:00

In cel mai rau caz, dintre armele mai speciale, Assad are arme cu coacaze, ca alea de distrugere in masa din intreaga regiune au fost toate confiscate de americani cand s-au dus peste Saddam.

Mai sint si copchii sirieni care umbla cu pastie, dar eu nu le-as pune pe astea, desi nu poti stie ce interpretari si poze retusate o sa prezinte americanii la ONU, parca nu s-a mai vazut cand cu aia si cu ailalti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult