Acasa Top SecretArmata Batalionul 191 Infanterie, decorat cu Ordinul Virtutea Militară, în grad de cavaler

Batalionul 191 Infanterie, decorat cu Ordinul Virtutea Militară, în grad de cavaler

scris de M.A.
22 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni decretul prin care a decorat Batalionul 191 Infanterie “Colonel Radu Golescu” cu Ordinul Virtutea Militară, în grad de cavaler.

Batalionul 191 Infanterie, decorat cu Ordinul Virtutea Militară, în grad de cavaler

Batalionul 191 Infanterie, decorat cu Ordinul Virtutea Militară, în grad de cavaler

„În semn de înaltă apreciere pentru profesionalismul demonstrat în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate, pentru spiritul de sacrificiu, devotamentul şi curajul excepţional dovedite de militari pe timpul participării la misiuni internaţionale, preşedintele Traian Băsescu a conferit Ordinul Virtutea Militară, în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de luptă al Batalionului 191 Infanterie ‘Colonel Radu Golescu'”, se precizează într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa.

1 comentariu

HUMOR NEGRU 18-09-2013 - 19:40

LA ACESTE CANALII INUMANE, fostii tortionari coimunisti, ESTE CICA “NECONSTITUTIONAL” SA LI SE TAIE PENSIILE , (deoarece fac parte din aceeasi familie cu justitia) INSA LA FOSTII PENSIONARI MILITARI A FOST LEGALA ANULAREA LEGII 164/2001 A PENSIILOR MILITARE DE STAT, CARE A FOST EMISA PENTRU ARMONIZARE LEGISLATIVA DATORATA ACCEDERII IN NATO, UE SI PENTRU ACCEDEREA IN SPATIUL SHENGEN. CONFORM LEGII 304 ACTUALIZATA , PENTRU MAGISTRATII MILITARI , NU A FOST ABROGATA LEGEA 164/2001 A PENSIILOR MILITARE DE STAT CI DOAR PENTRU FOSTII PENSIONARI MILITARI DE CARIERA.
PRIORITATILE POLITICE ALE GUVERNANTILOR/TRAFICANTI SUNT ORICARE ALTELE DECAT PATRIA ROMANIA.

Ce parere aveti la ei se poate si la noi Nu??? A aparut in MONITORUL OFICIAL nr. 64 din 26 ianuarie 2012 , LEGEA nr. 303 din 28 iunie 2004 (**republicata**)(*actualizata*) privind statutul judecatorilor si procurorilor (actualizata pana la data de 26 ianuarie 2012*) Si acum, atentie ce apare la ART. 82*)alin.7 (7) Judecãtorii şi procurorii pot opta între pensia de serviciu şi pensia din sistemul public. JUDECATORII SI PROCURORII MILITARI POT OPTA INTRE PENSIA DE SERVICIU SI PENSIA MILITARA DE SERVICIU !!!!!…. Intrebare: MAI EXISTA PENSIE MILITARA DE SERVICIU , DEOARECE PENTRU MILITARII DE CARIERA A FOST DESFIINTATA , SAU EI ATATA MERITA???? Si la ART. 85*)alin.2 (2) Pensiile de serviciu ale judecãtorilor şi procurorilor, precum şi pensiile de urmaş prevãzute la art. 84 se actualizeazã ori de câte ori se majoreazã indemnizaţia brutã lunarã a unui judecãtor şi procuror în activitate, în condiţii identice de funcţie, vechime şi grad al instanţei sau parchetului, cu luarea în considerare, în procent, a sporurilor intrate în baza de calcul la acordarea pensiei de serviciu, precum şi a sporului de vechime. Dacã în urma actualizãrii rezultã o pensie de serviciu mai micã, judecãtorul sau procurorul îşi poate pãstra pensia aflatã în platã. Deci la ei se poate ??!!!!!!!!!!!!!!! CE PARERE AVETI DE ACESTE PREVEDERI ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult