Acasa Top SecretArmata UPDATE: Becali dat afara din Ghencea si cu conturile blocate

UPDATE: Becali dat afara din Ghencea si cu conturile blocate

scris de Ziua Veche
5 afisari

FC Steaua

 

 

 

UPDATE: Dupa rezilierea contractului cu MApN, europarlamentarul Becali a mai primit miercuri o grea lovitura. Judecatoria sectorului 5 a blocat miercuri conturile lui George Becali, in scandalul sponsorizarii neonorate, deoarece firma care a livrat echipamente medicale l-a dat in judecata pentru a-si recupera o pretinsa datorie de 150.000 euro, a informat ProTV.


In urma cu doi ani, George Becali a promis ca sponsorizeaza Spitalul de copii Marie Currie, din Capitala, cu echipament de interventie chirurgicala sofisticat. Becali a fost acuzat ca ar fi platit doar jumatate din valoarea acestor echipamente. Firma care a importat aparatul de operat cu laser din Statele Unite l-a dat in judecata si si-a cerut banii. George Becali contesta aceasta datorie, dar instanta nu i-a dat castig de cauza. In acest moment, firma reclamanta are la dispozitie cateva saptamani sa caute prin conturile lui George Becali acea suma de 150.000 euro.
In ipoteza in care nu va gasi aceste sume care sa acopere valoarea debitului, asa cum anuntau si avocatii, se va trece la punerea sub sechestru a palatului latifundiarului din Aleea Alexandru.

 

Zburat din Ghencea

 

Gigi Becali a fost dat afara din Ghencea. Ministerul Apararii Nationale, prin Clubul Sportiv al Armatei “Steaua”(CSA “Steaua”), a reziliat contractul cu FC Steaua. Potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii Nationale, intre CSA “Steaua” si SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA s-a incheiat un contract de inchiriere al stadionului, inclusiv cladiri si terenmuri in suprafata totala de peste 90.000 m.p, in perioada septembrie-decembrie 2009. Contractul care trebuia sa se desfasoare din 07.01.2010- 07.01.2014, stipula clar ca suma lunara de chirie este de 21.600 de euro, suma din care 50 la suta se varsa la bugetul de stat si 50 la suta se virau la CSA “Steaua”.Potrivit comunicatului venit din partea Ministerului Apararii Nationale, contractul de inchirierea avea o clauza clara prin care se stipula ca in cazul in care chiria va fi intarziata mai mult de 60 de zile, acesta va fi reziliat. Crezand ca ulciorul merge de mai multe ori la apa, Gigi Becali nu a mai platit aceasta chirie din luna martie 2010. Pe langa aceasta suma, la datorie se mai adauga si restante catre CSA “Steaua” in cuantum de aproximativ 20.000 lei.

 

Reprezentanti MApN neaga afirmatii facute de Becali ca suma de plata a chiriei ar fi crescut la 65.000 Euro si afirma totodata ca SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA nu si-a achitat taxa pe claditi, respectiv taxa pe terenuri pentru anii fiscali 2005-2010.

 

Gigi Becali a declarat marti ca toate echipele din Liga 1 platesc sume foarte mici la chirie numai lui cerandu-i-se sa plateasca o suma foarte mare. Finantatorul a mai spus ca vrea sa mute una din echipele de suflet ale bucurestenilor la Buzau ca apoi sa construisca un stadion in Pipera. „Toate echipele din Liga 1 platesc cate 1.000 de euro lunar. Mie imi cer 65.000 de euro, doar nu sunt nebun sa dau atatia bani. Ce o sa fac? O sa mut Steaua din Ghencea. O sa vad unde jucam, probabil la Buzau. Peste doi ani e gata stadionul din Pipera. Costa 80 de milioane de euro. Se lucreaza acum la el. La Voluntari se face super stadion. Si care e problema. Sau ma duc la Urziceni si joc”, a mai spus Becali, citat de Sport.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult