Acasa Top SecretArmata Când vom vedea aşa ceva şi în România?

Când vom vedea aşa ceva şi în România?

scris de Ion Petrescu
7 afisari

Am postat, în acest areal, imaginile care au emoţionat întreaga Americă. Luni, 8 august, la ore târzii din seară, Gracie şi Ruby Weichman au trăit clipe incredibile. Cele două surori au mers cu mama lor, Abby, la un meci de baseball.

Chris Weichman

Ce s-a întâmplat acolo? Fetele s-au pomenit chemate pe teren de tatăl lor, abia întors din a treia misiune, de un an de zile, din Afganistan.

Nici chiar soţia lui nu ştia că va fi acolo!

Chris Weichman este unul dintre membrii Escadrilei 27 de Sprijin, pentru Operaţiuni Speciale, dislocat la Baza Forţelor Aeriene Canon, din New Mexico. De acolo, Chris a condus fără oprire maşina pentru a surprinde, pe stadion, pe soţia şi fetele sale, cărora le-a adus flori.

Chris Weichman

Acolo, pe iarba verde de acasă, ce nu au reuşit talibanii, au izbândit lacrimile: Chris a îngenunchiat de emoţie.
Reacţia spectatorilor a fost exemplară!

Această reunire a familiei a fost organizată de Liga de baseball, înscriindu-se în eforturile naţionale de a onora, cum se cuvine, pe femeile şi bărbaţii ce poartă uniforma militară şi servesc patria la mii de kilometri depărtare de ţară.

Când vom vedea aşa ceva şi în România?

3 comentarii

georgewww 11-08-2011 - 17:43

Hai lasati-o jos ca macane … Mama ce propaganda mediatica marca SUA
si papagalii sa puna botu’

Suparaciosu 11-08-2011 - 19:59

Corect….

Suparaciosu 11-08-2011 - 19:55

Cel ce pleaca la un razboi INVENTAT, isi asuma un risc din plecare. Are o arma, dar si inamicul are…Dar daca pleaca de la premiza ca el, intotdeauna va apasa pe tragaci mai repede decat INAMICUL, se insala…si EL stie acest lucru…INTREBAREA este cand se va INTAMPLA nenorocirea…Este o afacere ca ori care alta, CU UN RISC MAI MARE asumat, si pentru care sunt PLATITI…Intrebarea este DACA chiar se justifica RISCUL soldatului, avand in vedere ca are doi copii mici. Cat de mare sa fie DISPERAREA soldatului sa-si RISTE VIATA, lasand cei doi copii ORFANI ? Banii ?? Numai atat ?????

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult