Acasa Top SecretArmata Caporalul Tuică. Militar român rănit în Afganistan, transferat în Germania

Caporalul Tuică. Militar român rănit în Afganistan, transferat în Germania

scris de M.A.
6 afisari

Caporalul Daniel-Gheorghe Tuică, rănit recent în Afganistan, a fost transferat joi la Centrul Medical Regional american din Landstuhl, Germania, unde medicii îi acordă tratament de specialitate pentru recuperare.

Militar român rănit în Afganistan, transferat în Germania

Militar român rănit în Afganistan, transferat în Germania

Militarul, care are o evoluţie favorabilă a stării de sănătate, se află în legătură cu familia prin intermediul unui netbook pus la dispoziţie de Fundaţia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, a militarilor din Forţele Terestre, transmite MApN.

Caporalul Daniel-Gheorghe Tuică a fost rănit duminică, 9 decembrie, în provincia Zabul din Afganistan, în urma unui schimb de focuri cu insurgenţi, în timp ce executa o misiune de cercetare a unui pod pe autostrada A1, Kabul-Kandahar. Militarul, în vîrstă de 29 de ani, este căsătorit, face parte din Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada” şi a mai participat, în anul 2010, la o misiune în teatrul de operaţii din Afganistan.

1 comentariu

Tom Cc 15-12-2012 - 10:37

sanatate !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult