Acasa Top SecretArmata Ce a cautat seful Armatei Romane, amiralul Marin, in Vietnam?

Ce a cautat seful Armatei Romane, amiralul Marin, in Vietnam?

scris de Ziua Veche
49 afisari

.O delegatie militara romana la nivel inalt, condusa de seful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, a fost primita de ministrul vietnamez al Apararii, in data de 17 aprilie, scriu publicatiile Cpv.org.vn, Vietnamplus.vn si Tainguyenmoitruong.com.vn. Curios este insa ca Ministerul Apararii Nationale si SMG au omis sa anunte aceasta vizita, mai ales ca a avut loc intre 14 si 17 aprilie. Probabil ca, la urma urmei, cineva a considerat ca romanilor chiar nu le pasa pe unde se plimba seful Armatei.


Potrivit publicatiilor amintite, delegatia militara romana a ajuns la Hanoi in data de 14 aprilie. Pentru cine nu isi mai aduce aminte sau nu este obisnuit sa urmareasca activitatea Armatei, trebuie sa precizam ca SMG anunta ca, in perioada 12-14 aprilie, amiralul Gheorghe Marin a fost intr-o vizita oficiala in Japonia. Pentru cine vrea mai multe detalii, poate sa consulte siteul oficial al Statului Magor General .

Iata ce scrie presa vietnameza: delegatia romaneasca a ajuns la Hanoi pe 14 aprilie, la invitatia generalului Nguyen Khac Nghien, seful Statului Major al Armatei Populare Vietnameze. Bineinteles, in continuare, sunt preluate fragmente din comunicatul oficial:

„Amiralul Marin a declarat ca vizita va duce la intarirea si dezvoltarea cooperarii dintre cele doua armate, in vederea obtinerii unui climat de pace, stabilitate si prosperitate. In aceeasi zi, amiralul Marin si delegatia pe care a condus-o s-au intalnit cu ministrul vietnamez al Apararii, Phung Quang Thanh. In timpul sederii in Vietnam, ofiterii romani au depus coroane de flori la Mausoleul Ho Chi Min si la Monumentul Martirilor si au vizitat si Scoala Nr.1 de Ofiteri de Marina si Infanterie”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult