Acasa Top SecretArmata Ce au păţit doi militari americani după ce au violat o româncă

Ce au păţit doi militari americani după ce au violat o româncă

scris de D.S.S.
17 afisari

Doi militari americani acuzaţi de violarea unei tinere românce, în iulie 2014, au fost condamnaţi de justiţia italiană la câte şase ani de închisoare, informează agenţia ANSA.

romanca violata de americaniCondamnarea a fost pronunţată în primă instanţă, după ce militarii americani – Gray Gerelle Lamarcus (în vârstă de 23 de ani) şi Edil Mc Cough (22 de ani) – au fost găsiţi vinovaţi de agresarea şi tâlhărirea unei românce de 24 de ani, însărcinată în şase luni, în iulie 2014, în oraşul Vicenza.

Justiţia italiană urmează să colaboreze cu autorităţile militare americane în vederea stabilirii valorii daunelor la care este îndreptăţită victima. Dacă nu se va ajunge la o înţelegere, va avea loc un proces civil.

Gray Gerelle Lamarcus (în vârstă de 22 de ani) şi Edil Mc Cough (21 de ani) sunt staţionaţi la baza militară Del Din, situată în apropierea oraşului Vicenza (regiunea Veneto, nordul Italiei). Ei erau acuzaţi de lovirea, tâlhărirea şi violarea unei românce în vârstă de 24 de ani, în oraşul Vicenza. Agresiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie 2014. Românca, prezentată drept prostituată, a fost abordată de cei doi militari americani, a fost urcată într-o maşină, dusă pe un câmp, unde a fost bătută, violată şi abandonată. Din cauza agresiunii, românca, prezentată drept prostituată, a riscat pierderea sarcinii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult