Acasa Top SecretArmata Ce informări primeşte Ponta de la SPP

Ce informări primeşte Ponta de la SPP

scris de D.S.S.
10 afisari

Victor Ponta a afirmat miercuri că au fost situații în care a fost amenințat, dar niciodată nu s-a întâmplat nimic și a adăugat că primește de la SPP informări despre situații care îi pot pune în pericol viața.

Ponta: Primesc de la SPP informări când e vorba de situații care pun în pericol viața mea sau a familiei

„Eu primesc de la SPP informări atunci când e vorba despre situații care pot pune în pericol viața mea sau a cuiva din familie, e normal, își fac datoria. Informările le primesc și în scris, atunci când e vorba de ceva care pune în pericol mai puțin persoana mea, pentru că, așa cum ați spus, sunt însoțit totdeauna de cel puțin un aghiotant. În general, e vorba de familie, dacă e vreo problemă, am copii, care vreau să nu fie niciodată amenințați.

Despre asta, sigur, am primit și informări scrise ca să fim prudenți și, slavă Domnului, nu s-a întâmplat niciodată nimic”, a declarat Ponta la Palatul Parlamentului. El a adăugat că au fost situații în care a fost amenințat, dar „când ai o asemenea funcție, îți asumi tot felul de nemulțumiri”.

12 comentarii

Mircea 02-07-2014 - 15:50

Deci sa repetam si pentru tablagii de pe aici, AMENINTARI LA VIATA, cu asta se ocupa SPP-ul nu cu informatii despre ce face fratele sau amantul sotiei.

Mircea 02-07-2014 - 16:30

Ca sa nu mai ridem si de obsesia motociclistului cu protectia INFORMATIVA.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 02-07-2014 - 15:58

Antena 3, atac la SUA: Ambasadorii americani s-au implicat in politica de stat a Romaniei in sensul numirii in functii cheie doar a acelor romani fara nici o competenta, dar care permiteau SUA sa detina pirghiile controlului absolut

Antena 3 a lansat marti seara, 1 iulie, un atac fara precedent la adresa Statelor Unite ale Americii. In ziua in care noul complet de judecata a respins toate exceptiile ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu in dosarul de coruptie, Antena 3 a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un reportaj bazat pe dezvaluirile Wikileaks. In reportajul realizat de Antena 3 se afirma ca „Documentele publicate de Wikileaks dovedesc ca ambasadorii SUA s-au implicat in politica de stat a Romaniei in sensul numirii in functii cheie doar a acelor romani fara nici o competenta, dar care permiteau SUA sa detina pirghiile controlului absolut in statul roman in scopul satisfacerii intereselor americane in zona”.

Reportajul realizat de Antena 3 a fost prezentat in emisiunea Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gidea, directorul postului. Gidea a introdus reportajul despre dezvaluirile Wikileaks spunind ca „Acestia sint oamenii care conduc Romania. Sint doar citeva din informatiile pe care americanii le au despre ei”.

In reportajul semnat de Antena 3 se arata ca informatiile care apar in telegramele Ambasadei SUA „au fost obtinute de la turnatorii romani propulsati spre ranguri inalte, repartizati pe retele distincte”. De asemenea, Antena 3 sustine ca „lista turnatorilor cuprinde politicieni de virf, sefi ai serviciilor secrete, generali MAPN, consilieri prezidentiali, jurnalisti, elite ale societatii civile, consultanti politici platiti de partide si care tradau in functie de cum comanda Ambasada SUA”.

Atacul Antena 3 la adresa SUA este fara precedent, pentru ca apare intr-un reportaj asumat de redactie. Pina acum, atacurile impotriva Washingtonului erau lansate de invitati aflati in platou, dar nu asumate de ziaristii trustului fondat de Dan Voiculescu.

Reamintim ca noul complet de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti a respins marti toate exceptiile si cererile de recuzare formulate de avocatii lui Dan Voiculescu in dosarul de coruptie al acestuia. Daca ar fi fost admise, exceptiile sau cererile de recuzare ar fi dus la noi aminari ale procesului aflat in instanta inca din 2008. Mai mult, noul complet de judecata a stabilit un nou termen in dosarul de coruptie peste sapte zile. In prima instanta, Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul care are in centru dobindirea unor terenuri ale Institutului de Cercetari Alimentare.

Romeo2110 03-07-2014 - 08:42

BASESCU ESTE VANZATORUL DE NEAM SI TARA CARE A PROMOVAT PRIN CORUPTIE INTERESELE VREILOR DIN SUA, ISRAEL si RUSIA.

Talmudistii din Israel il sprijina fara rusine pe fata.

Antibasistul 03-07-2014 - 12:31

Foarte CORECT!!!!!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 02-07-2014 - 16:00

Liliana Mincă, reprezentant al PP-DD la audierea de azi a şefei CNA din parlament, a declarat în urmă cu câteva minute:

“Noi am cerut demisia şefei CNA. E inadmisibil ce se întâmplă acolo! Am văzut cu toţii: înregistrări cu trafic de influenţă, pentru favorizarea unor televiziuni, primirea de cadouri şi foloase necuvenite la CNA etc. Acesta este motivul pentru care noi vom depune o plângere la DNA împotriva Laurei Georgescu”, a declarat Liliana Mincă, în direct, la B 1 TV.

UPDATE 1. Laura Georgescu, acum cîteva minute, la audierea sa din Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor: “Nu există nicio persoană în România care să fi făcut presiuni pentru favorizarea unor radiodifuzori. Nu există niciun post TV favorizat. Vă cer să susţineţi demersul de a obţine asumarea acelor înregistrări în integralitatea lor şi apoi voi cere o expertiză privind autenticitatea lor.” Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei, Gigel Ştirbu, a întrebat-o pe şefa CNA dacă a vorbit cu premierul în ultimele 24 de ore, însă Laura Georgescu a evitat un răspuns tranşant şi a dus discuţia în zona autenticităţii înregistrărilor audio care au provocat scandalul public în care ea a fost implicată.

Unii dintre membri comisiei de specialitate din Camera Deputaţilor i-au cerut deja demisia Laurei Georgescu (Georgică Severin – PSD), alţii cred că scandalurile în care e implicată şefa CNA reclamă demisia sa de onoare (Gigel Ştirbu – PNL). Între timp, şi colegii Laurei Georgescu din CNA îi cer demisia. Narcisa Iorga (foto stânga), cea care se luptă de bună vreme cu metehnele slugarnice şi antiprofesioniste ale unor membri CNA, îi cere şi ea demisia Laurei Georgescu, într-o postare pe blogul personal:

“Ai vorbit unor copii despre ”crăpat creierii pe pereți”, l-ai întrebat pe un altul ”de ce e supraponderal” și ”de ce mănâncă în halul ăsta”. Mai poți ridica privirea din pământ?

Ai răcnit la niște copii, i-ai jignit, ai pretins că le faci educație deși îi vedeai pentru prima oară. Te-ai erijat în psiholog. Ai putea privi în ochi pe vreunul dintre părinții acelor copii?

Ai cerut profesorilor să te lase singură cu elevii, ai pretins că așa ar fi mai sinceri. Ai mințit. Cum ai putut să profiți de respectul și buna credință a unor dascăli? Mai poți vota sancționarea vreunui post care a încălcat normele de protecție a minorilor?

Ai motivat totul printr-o explicație penibilă: ”am jucat un rol”. Ce rol ai jucat, Laura Georgescu? Tu ocupi o funcție de demnitar, cu rang de ministru, nu poți să joci roluri! Tu trebuie să fii un om onest, echilibrat și respectabil. Mai poți fi ceva din toate acestea? Ce rol vei juca de-acum încolo în CNA?

Ce vei spune când vei auzi la monitorizarea unor emisiuni expresii cu mult mai blânde decât cele pe care tu le-ai folosit într-o ședință cu angajații CNA, înjurând birjărește, vorbind despre șeful comisiei de cultură din Senat ca fiind ”jigodia de…” sau despre un deputat ca fiind ”boul ăla de…”? Mai poți să te uiți în ochii lor, când vei merge în Parlament?”

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 02-07-2014 - 16:03

Duane Butcher, şeful misiunii diplomatice a SUA în România: Scandalul Mircea Băsescu „întăreşte independenţa procurorilor şi a sistemului judiciar”

Însărcinatul cu Afaceri din cadrul Ambasadei SUA în România, Duane Butcher, apreciază că scandalul în care este implicat fratele şefului statului „întăreşte independenţa procurorilor şi a sistemului judiciar” şi arată că „oamenii sunt egali în faţa legii”.

„Nu comentăm cazuri anume. Vă pot spune însă că acest caz întăreşte independenţa procurorilor şi a sistemului judiciar. Arată că, în această ţară, oamenii sunt egali în faţa legii şi că nici măcar legăturile de familie la cel mai înalt nivel nu vor proteja pe cineva care a comis o infracţiune”, a spus oficialul SUA, într-un interviu acordat Pro Tv.

Şeful misiunii diplomatice americane în România, Duane Butcher, laudă „eroismul celor care luptă împotriva corupţiei” din ţara noastră. De asemenea, Butcher descrie drept „extraordinare” progresele făcute anul acesta în acest domeniu.

„Sunt extrem de impresionat de eroismul celor care luptă împotriva corupţiei, câteodată în condiţii extrem de dificile. În special în contextul unora dintre atacurile de presă împotriva celor care îşi fac treaba şi se luptă pentru România”, a declarat Duane Butcher.

Cât despre criza din regiune, Butcher a afirmat că România poate ţine piept Rusiei mai bine decât multe alte ţări din această parte a continentului: „Nu putem ignora influenţa Rusiei, dar luând în calcul ce se întâmplă în regiune, sunt foarte puţine ţări mai pregătite ca România să facă faţă influenţei Rusiei”, a mai declarat oficialul american, în interviu.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 02-07-2014 - 16:18

Cum a obținut Dan Voiculescu mii de hectare în cea mai productivă zonă din țară

Firmele lui Dan Voiculescu a folosit, ani de zile, 2.600 de hectare din judeţul Giurgiu. Contractele pentru aceste terenuri erau bine făcute şi cei care deţineau controlul erau după aceea foarte greu de dat la o parte. Astfel, unele documente se semnau şi pe 49 de ani. Localnicii spun că pământurile au fost luate imediat dupa revoluție, iar Dan Voiculescu ajunge cu avionul în zonă, informează B1TV.

Terenurile se află lângă Dunăre, pe raza comunelor Goştinu şi Băneasa din Giurgiu iar sistemele performante de irigaţii, prezente pe terenul de 2.600 de hectare au fost făcute pe vremea lui Nicolae Ceauşescu.

Pe astfel de terenuri se pot obţine culturi record de peste 5-6 tone de grâu la hectar pe an. În februarie 2010 Mihail Dumitru, noul ministru al Agriculturii a dat asigurări că va cerceta modul în care au fost date în arendă mai multe terenuri ale ADS. Au început controale. La conducerea ministerului a ajuns Valeriu Tabără care a cerut şi el verificări. Voia să ştie situaţia banilor neplătiţi de către cei care concesionaseră teren.

Marile tunuri s-au produs între anii 2001 şi 2004, atunci când firmele lui Voiculescu au arendat terenul. În urma neregulilor descoperite în timpul controlului, fostul ministru Valeriu Tabără l-a demis pe şeful ADS, Radu Cristescu, un apropiat al lui Voiculescu.

Dan Voiculescu a reuşit în 2013 să arendeze din nou cele 2.600 de hectare din Giurgiu iar contractul a fost semnat tot de ADS care este în subordinea Ministerului Agriculturii al cărui ministru este Daniel Constantin, preşedintele PC. S.C. Agro Seed Muntenia S.R.L, fosta SC Agro Grivco S.R.L, a semnat contractul de arendă cu ADS.

La 1 iulie 2013, şeful ADS de atunci, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a transmis unui grup de fermieri din Giurgiu care voia să încheie un contract de arendă pentru terenul agricol, că cele 2.600 de hectare au fost date spre arendare prin metoda „concurs restrâns de oferte, încheiat cu contract de arendă”. Fermierii au fost anunţaţi că era vorba de SC Agro Seed Muntenia SRL iar în august anul trecut, au cerut ministrului Daniel Constantin să anuleze contractul de arendă încheiat de ADS în conditii dubioase.

Arendaşul terenului agricol, firma SC Agro Seed Muntenia SRL, era, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, aceeaşi cu firma SC Grivco Agro SRL, societăţile având acelaşi număr de înregistrare.

36 hectare de teren, două pachete de peste 5.000 de acţiuni de la Grivco, donate fiicelor lui Voiculescu, precum şi două seturi de 9,9 milioane de acţiuni, în valoare de aproximativ două milioane de lei, au fost puse de magistraţii Curţii de Apel sub sechestru asigurator. Toate, în dosarul privatizării ICA. Noii judecători în acest caz, Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea, au dat repede şi un nou termen de judecată – 7 iulie.

Mircea 02-07-2014 - 16:27

Obsesia, obsesia, obsesia….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult