Acasa Top SecretArmata Ce le-a spus Dobriţoiu absolvenţilor de la Academia Tehnică Militară

Ce le-a spus Dobriţoiu absolvenţilor de la Academia Tehnică Militară

scris de D.S.S.
34 afisari

Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a declarat luni, la o întâlnire cu absolvenţi ai Academiei Tehnice Militare, că ţara noastră traversează o perioadă de austeritate economică, iar pentru prima dată armata nu-şi poate onora obligaţiile faţă de absolvenţi.

Traversăm o perioadă de austeritate economică. Sunt profund mâhnit de faptul că, pentru prima dată, armata nu-şi poate onora obligaţiile faţă de absolvenţi‘, a afirmat Dobriţoiu, care le-a prezentat absolvenţilor cauzele care au condus la amânarea înălţării în grad a promoţiei 2012.

Potrivit unui comunicat al MApN, ministrul Corneliu Dobriţoiu le-a precizat absolvenţilor care sunt etapele următoare ale formării lor profesionale, precum şi importanţa cursului pentru formarea cadrelor militare pentru prima funcţie, organizat pentru absolvenţii Academiei Tehnice Militare în perioada 1 august-26 noiembrie.

Am încercat, cu gând curat, o soluţie. Am tot respectul pentru aspiraţiile pe care le aveţi, ca atare am căutat să găsim o soluţie pentru etapa următoare a pregătirii dumneavoastră, în aşa fel încât continuitatea carierei să nu aibă de suferit. Sunteţi tineri, frumoşi, vă rog să nu vă pierdeţi speranţa şi sper să ne întâlnim cu bucurie la înălţarea în grad în decembrie 2012‘, a afirmat Dobriţoiu.

Ministrul Corneliu Dobriţoiu s-a întâlnit, luni, cu cei 111 absolvenţi şcolarizaţi de MApN în cele 11 specializări ale Facultăţii de Sisteme electronice şi informatice şi Facultăţii de Mecatronică şi sisteme integrate de armament, la Academia Tehnică Militară.

6 comentarii

BULA 30-07-2012 - 16:55

E inflatie de facultati si locuri de munca ioc. Se mascheaza somajul ajuns la cote inimaginabile, prin tinerea tinerilor in tot felul de facultati, la doctorate aiurea (copy/paste), la vraji postdoc.
Uite ca a intarcat balia si pentru astia care se duceau la scolile de politisti si de militari. Toti vor sa se faca ceva ca sa se indrepte lucrurile, dar toti baga capul in nisip si asteapta sa fie altii mai fraieri, care sa lupte pentru drepturile lor.

DXN 30-07-2012 - 21:17

Asta e dragomire, lenesule!
Ce nu-ti convine stergi!

DXN 30-07-2012 - 21:18

Vorba unui cunoscut comum, dragomire:
sa te f**a cainii!

DXN 30-07-2012 - 21:23

sau batca.
Oi fi tu pocitanie, de serviciu?
Ai noroc ca l-am cunoscut pe dl col batca la SPP. puleasca!

qsa? 30-07-2012 - 22:32

Asta are treaba cu pensionarii, il doare-n cot de voi, absolventii.

istrate george 31-07-2012 - 14:21

Foarte frumos domnule ministru, ca le spuneti tinerilor greutatile pe care le traversam. Acesti tineri absolventi ai Academiei Tehnice, pot afirma/spune ca sunt foarte bine pregatiti si se pot numara printre ” mintile inteligente” ale Romaniei de care trebuie sa avem grija. La randul lor, le recomand ca prin faptele lor viitoare sa nu aduca atingere sigurantei si securitatii nationale, libertatilor cetatenesti si respectarii drepturilor omului. Tara i-a pregatit pt a fi demni si patrioti. Sa nu fie innebuniti in crosul dupa grade si stele caci atunci vor fi dispusi la compromisuri si fapte murdare acoperite de hartii sau documente/ regulamente „ambiguii”. Recomand celor care nu au respect pt niste bunuri/valori nationale sa-si consume energia fie prin sport, fie prin munca fizica bruta. Nu va ingramaditi sa scrieti ceva numai ca sa fie, caci mai mult stricati. Sanatate tuturor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult