Acasa Top SecretArmata Ce pregăteşte Șeful Comandamentului NATO pentru operații speciale în România

Ce pregăteşte Șeful Comandamentului NATO pentru operații speciale în România

scris de D.S.S.
20 afisari

Generalul Webb se află într-o vizită oficială în România pentru a participa la un exercițiu de planificare în domeniul operațiilor speciale.

Marshall WebbMinistrul apărării naționale, Mircea Dușa, l-a primit joi pe șeful Comandamentului NATO pentru operații speciale, generalul-locotenent Marshall Webb, informează un comunicat al Biroului de presă al MApN.

Potrivit sursei citate, ministrul Dușa a subliniat cooperarea „foarte bună” dintre forțele române pentru operații speciale și structuri similare ale NATO, atât pe timpul exercițiilor, dar mai ales în cadrul misiunilor din teatrele de operații.

Forțele pentru operații speciale și cele de informații sunt unități de elită ale Armatei României, apreciem sprijinul primit în procesul de instruire. Misiunile executate de aceste structuri militare sunt apreciate pe plan intern și internațional”, a declarat ministrul apărării naționale, citat în comunicat.

Conform MApN, generalul Webb a arătat că există o relație „excelentă” de colaborare cu forțele pentru operații speciale, „în acest domeniu România fiind un lider regional”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult