Acasa Top SecretArmata Ce pun la cale Dușa și subsecretarul apărării pentru informaţii din SUA

Ce pun la cale Dușa și subsecretarul apărării pentru informaţii din SUA

scris de D.P.
1 afisari

Michael G. Vickers, subsecretarul apărării pentru informaţii din SUA a făcut o vizită în România, unde s-a întâlnit cu ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa. Unul dintre subiectele dezbătute ar fi viitoarea misiune NATO în Afganistan.

Viitoarea misiune NATO în Afganistan, dezbătută la București.

Ministrul Duşa l-a asigurat pe partenerul american cu privire la menţinerea poziţiei ferme a părţii române pentru dezvoltarea relaţiilor cu SUA în domeniul apărării, în cadrul „Parteneriatului Strategic Intensificat pentru secolul XXI”.

De asemenea, oficialul român a apreciat sprijinul acordat de SUA pentru pregătirea personalului şi dezvoltarea capabilităţilor, precum şi pentru susţinerea cu tehnică şi asistenţă logistică a trupelor române desfăşurate în Afganistan.

Ministrul român al apărării şi subsecretarul american al apărării pentru informaţii au mai discutat despre viitoarea misiune a NATO în Afganistan, subliniind necesitatea continuării cooperării în acest teatru de operaţii şi după anul 2014.

În cadrul convorbirilor, au fost subliniate relaţiile excelente pe linia schimbului de informaţii, cei doi oficiali pronunţându-se pentru dezvoltarea cooperării bilaterale în acest domeniu, mai precizează sursa citată.

2 comentarii

digital 31-07-2014 - 19:03

…..au mai discutat despre viitoarea misiune a NATO în Afganistan,…..

hahaha!poate pleacă băsexu…în viitoarea…!

eu 02-08-2014 - 23:53

Au mai pus-o de o noua misiune de mercenariat pentru sclavii romani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult