Acasa Top SecretArmata Ce se va discuta în ultima şedinţă CSAT din 2015

Ce se va discuta în ultima şedinţă CSAT din 2015

scris de D.S.S.
5 afisari

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) se va reuni joi, sub conducerea președintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

sedinta csat 9 iunie 2015Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, pe agenda ședinței care va avea loc începând cu ora 11,00 sunt incluse subiecte referitoare la ghidul Strategiei Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2015 — 2019, planul național de priorități informative pentru anul 2016, planul de întrebuințare a forțelor armate ale României care se trimit la misiuni și operații în afara teritoriului statului român pentru anul viitor.

De asemenea, se vor discuta măsurile adoptate de către România în vederea punerii în aplicare a regimurilor de sancțiuni internaționale, strategia de informații 2015 — 2019 a SRI, raportul privind Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului, propunerile de buget ale instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale pentru anul 2016 și programul de activitate a CSAT pentru anul următor.

În cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională, precizează sursa citată.

Ședința de joi este prima la care vor participa membrii CSAT din Guvernul Cioloș. Ultima ședință a Consiliului a avut loc pe 17 septembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult