Acasa Top SecretArmata Cetățeni români, repatriați la cerere din Fâșia Gaza

Cetățeni români, repatriați la cerere din Fâșia Gaza

scris de D.S.S.
5 afisari

Un grup format din 84 de cetățeni români și familiile lor a fost repatriat luni, la cerere, din Fâșia Gaza.

Cetățenii români au ajuns în țară cu două aeronave de transport ale Ministerului Apărării Naționale — C 130 Hercules și C 27 J Spartan — din dotarea Forțelor Aeriene Române. Aeronavele au decolat din dispoziția ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa, la solicitarea MAE.

„Grupul de cetățeni români și familiile acestora au fost preluați din Fâșia Gaza, prin punctul de trecere a frontiere Erez (Israel) și a fost escortat până la Amman, tranzitând teritoriul israelian și iordanian prin punctul de trecere a frontierei Allenby/ King Hussein Bridge (Iordania). Din Amman, grupul a fost îmbarcat cu destinația București, fiind asistat, pe întreaga durată a operațiunii, de echipe consulare formate din personal al misiunilor diplomatice ale României de la Tel Aviv, Ramallah, Amman, respectiv din Centrala MAE, precum și de personal militar specializat”, se precizează în comunicatul MApN.

Din celula de criză pentru acordarea de asistență consulară cetățenilor români din Fâșia Gaza au făcut parte reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Ministerului Apărării Naționale, precum și ai altor instituții cu atribuții în domeniul securității naționale iar toate acțiunile legate de repatrierea cetățenilor au fost desfășurate sub directa coordonare a premierului Victor Ponta, adaugă MAE.

Potrivit aceleiași surse, costurile întregii operațiuni de evacuare au fost suportate din bugetul Ministerului Afacerilor Externe. „Misiunile diplomatice ale României din zonă au acordat, de la declanșarea crizei, sprijin și asistență consulară cetățenilor români și membrilor familiilor acestora care au solicitat repatrierea. Suplimentar, din Centrala MAE au fost trimise echipe consulare dotate cu mijloace mobile de acordare a asistenței consulare”, informează comunicatul.

Autoritățile române adresează mulțumiri autorităților israeliene, palestiniene și iordaniene, precum și Oficiului Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare de la Ierusalim pentru întreg sprijinul acordat pe durata operațiunilor de repatriere.

49 comentarii

neacsum 14-07-2014 - 16:28

Pai da, cu repatrierea militarilor din Afganistan au terminat, i-au pus ca pe vite si-au facut poze cu ei inainte de plecare, si-au tras o alatma ca sa palnga lumea de grija Pontacului, acuma ne facem propaganda cu cetatenii romani din Gaza.Facem doua poze cu ei si asa ne creste cota in sondaje.

salut 14-07-2014 - 18:26

Pe de alta parte, intr-o astfel de situatie, gestul repatrierii neconditionate de statul roman e corect, mai ales ca pare sa se fi facut la timp.

tomi 15-07-2014 - 22:41

neacsum
14-07-2014 at 18:52

Da,ii repatriem pe evreii din fasia gaza care au plecat din tara de buna voie
=============
Da ma trogloditule asa-i cum zici, o repatriem pe pi7da mattii bestyie de legionar rahitic. Iti repatriezi curvele intzarcate de araboii ce au fost studenti in Romania si le-au lasat cu burta la gura.

tomi 15-07-2014 - 22:42

Acasa faceau mare taraboi, nunta cu carul tras de boi ca pleaca in STRAINATATI, plecau in pulla calului in Gaza, si nu mica le era surpriza cand ajungeau in mocirlele arabesti ca se gasesc pe pozitia “nevasta nr 5″ sau” nr 7″ depinde de ierarhia arabului stateau toate curvele intr-o camera de 4×4 si aveau laolalta 20 de plozi-puradei.

tomi 15-07-2014 - 22:43

Te fiutt in gura imbecile cu propaganda ta fascista, zi mersi ca nu v-am facut sita boarfele din Colentina ce vin acasa cu sulla intre picioare. Umflati-le sant ale voastre, se futeau pentru o pereche de ciorapi de nylon, mie imi vi tu imbecile “neacsum”, cu talente si povesti, ba sulla am fost activist in comisia sociala pe Centrul Universitar Timisoara , vicepresedinte al comisiei de cenzori la UASCR si presedinte al complexului studentesc Timisoara pe perioada de un an, pot sa-ti dau dosarele a sute de curve studente impulecate cu arabii ce aveau dosare de urmarire si supraveghere la Securitate, ca de bine de rau pe dupa usile inchise lui Nicu nu-i placeau arabii si nu avea incredere in ei.

neacsum 14-07-2014 - 18:52

Da,ii repatriem pe evreii din fasia gaza care au plecat din tara de buna voie si ne batem joc de militarii trimisi sa moara pentru altii, impinsi de o clasa politica umila si obedienta. Buna alegere. La timp!

salut 14-07-2014 - 19:01

Doua chestiuni diferite. Evrei, neevrei, daca sunt cetateni romani, e bine ce face guvernul. Asa face un stat care isi protejeaza cetatenii.

digital 14-07-2014 - 19:07

păi dacă au ales să plece, cine-i de vină?!
când le era bine dădeau limbi pe forumuri ca lupu ardelenesc, acu la ananghie se repatriază ca niște șoboloani!
cam de kkt cu protecția asta!

salut 14-07-2014 - 22:38

Lasa-i dreaq pe ji-dani, nu despre ei e vorba. Eu m-am referit la gestul statului de a-si scoate cetatenii din necazuri neproduse de ei. Pe mine chiar ma doare in 14, eu sunt cetatean al imperiului si stiu ca la o adica va face minimul gest de ajutor: evacuarea dintr-o zona cu probleme, dar e bine ca si Romania face la fel.

tomi 15-07-2014 - 22:44

Ba sulla va trimtem inapoi curvele impullecate cu studentii arabi ce au studiat in Romania si le-au dus pe boafele romance sa-si mareasca haremul. Pe cioroii ce-i vezi pe langa boarfe sant familiile borfetelor ce venisera in Gaza sa se islamizeze si sa manance humus arabesc. Ce evrei vezi bestie ca se intorc in Romania?, tampit mai poti fi dementule-inca nu s-a nascut evreul sa ceara repatriere in Romania. Daca erau evrei ramaneau in Israel cretinule.
Allloo urbos vezi ca-ti vin acasa din Gaza cumnatul, sora si plozii lor, cioroi de-ai tai, tuttu-ti crucea mortilor tai bestie.

Cioxe 15-07-2014 - 23:23

tomi

15-07-2014 at 22:44

Ce evrei vezi bestie ca se intorc in Romania?, tampit mai poti fi dementule-inca nu s-a nascut evreul sa ceara repatriere in Romania. Daca erau evrei ramaneau in Israel cretinule.

Cioxe … Bovinel de plotoner, evreii sigur ca nu se intorc , omul se referee la rapandule de maramoi ca tine !

salut 15-07-2014 - 23:27

Mai Schtrulache, schizofrenicule, tu vezi la ce postari latri? Stii sa citesti, mai Prostea?

tomi 15-07-2014 - 22:46

digital
14-07-2014 at 19:07

păi dacă au ales să plece, cine-i de vină?!
============
Cine ba sa fie de vina tampitule, perechea de ciorapi sau pachetul de KENT pentru care s-au futtut cu arabetii ce se prefaceau ca fac facultate in Romania. Le duceau pe curvele romance sa-si completeze haremul. Uita-le pe fotografie, fiecare boafa revine in tara cu zece puradei islamisti, sant ai tai bestie, sufla-le in cur, cu rudele si vecinii ce si i-au adus din Romania. Du-i ma bestie la moschee la Constanta sau Mangalia ca astia-s islamizati pana in maduva.

digital 15-07-2014 - 23:07

hahaha!
tu crezi că toate sunt ca mătta, curvulițe?!
țeapă, mă!!!

Cioxe 15-07-2014 - 23:12

E lasa Tomitza, ca nici tu nu-l cunosti pa tac’tu ! … cica ai avea o duhoa…PARDON, CULOARE maslinio-cacanie si-ti put picioarele care oricarui plotoner care se respecta !
ma-ta a fost in ”sindicat” sau de una singura ?
asa de curiozitate…

tomi 15-07-2014 - 23:23

Esti prost ma digitale esti prost tataie, gramada. Ma noroc ca nu toti romanii sant ca tine, altfel demult va radeati de ajutoare externe si colaborare cu cei ce pot sa va dea si sa va invete.
Ma tataie un lucru trebuie sa sti, vei plati pentru cuvintele tale, ziua judecatii este un fapt implinit, nu vei trece de ea, te asigur. Nu ai invatat nimic din istorie, pana acum toti cei care nu au avut loc de noi si-au primit pedeapsa, ca de unde vine putin imi pasa, cert este ca plata este scumpa. La noi in Tanah scrie ca ura ieftina, nejustificata este pacatul cel mai mare. Urasti tataie ca ai crescut intre criminali, esti dintr-o familie de blestemati legionari care ti-au inveninat ura contra evreilor, urasti ca asa ai crescut in atmosfera de ura, blestemati sa-ti fie mortii si vii tai, familia ta sa-ti plateasca veninul ce zace in tine bestie, sa-ti vezi copii morti in chinuri, pe cei ce ti-s dragi sa-i ingropi imbecile.

Cioxe 15-07-2014 - 23:44

Pai dupa cite i-ai zis vroiai sa te pupe ?
Vezi, daca l-ai fi cunoscut pa tac’tu poate ai fi primit o oarece boare de educatie .
Asa insa esti un ditamai boul de India !
Te’n’kilu’ meu jigodie !

urbos 16-07-2014 - 10:57

Cioxe
15-07-2014 at 23:44
Ba taratura, ia mai du-te tu-n facatoarea ma-tii ragojina pullii,ca-mputi aerul prin forum. Rahitic troglodit, sa-ti moara copii si sa-ti arda casa dar cu tine si ai tai inauntru. Mars potaie!

Cioxe 17-07-2014 - 01:23

Sint sigur ca nu e urbos… n-am nici-o gluma cu omul ba dimpotriva , il apreciez ca are cojones si spune ceea ce crede el…
Probabil ca Tomi , plotoneru cretin, s-a gindit sa faca o gluma .
Infine, ce gluma poate face un cretin ?

Antibasistul 17-07-2014 - 05:31

Urbos asta care te-njura, ba Cioxe, nu-i urbos, e un jiidan care are prostul obicei sa posteze cu nickurile forumistilor!

ValVerde 14-07-2014 - 19:35

Draga Vilvoi,

1. De unde stii ca erau evrei si cu ce schimba asta datele problemei ? Sunt cetateni romani.
2. Militarii sunt acolo din proprie vointa, plecati de buna voie si nesiliti de nimeni. S-au mai schimbat lucrurile in armata de cind te-au pus pe faras. Nu stiai ?

Statul roman trebuie sa-si ajute cetatenii din zonele de calamitate, dar plata transportului si restul cheltuielilor suportate de contribuabil e un abuz, probabil cu finalitati electorale, aici iti dau dreptate.

digital 14-07-2014 - 19:46

a plecat mătta de bună voie și nesilită, băi vacă proastă!

ValVerde 14-07-2014 - 21:37

🙂

Degetico, sa zici drept: mai da ma-ta muye, pe intuneric, la schimbatoru’ de viteze si se minuneaza in minte ei: “ba, da ce vartos e clientu’ asta !!!…” ???

digital 15-07-2014 - 23:18

hahaha!
ce față de schimbător de viteze ai, vaco!
hahaha!

tomi 15-07-2014 - 22:50

digital
14-07-2014 at 19:46

a plecat mătta de bună voie și nesilită, băi vacă proastă!
=============
Vezi ma bestie asta-i deosebirea, matta a fost silita…….. asa ai fost tu avortat de boarfa de matta, dupa siluire………

digital 15-07-2014 - 23:16

băi tămâie, deosebirea e că tu nici n-ai fost avortat, ci te-a bătut tactu cu ..lla-n cap ca să te scoată din placenta măttii!

salut 15-07-2014 - 23:34

Cred ca tac-so a fost un viguros daca a reuşit sa-l impinga invers si sa-l scoata pe coor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-07-2014 - 21:44

Nu da tu idei peacilea !
swe inscrie si …papagalul perush de Bat_YAM !
Si , oricum EVREU nu este cu mama crestina ,
Cetatenia o pastreaza, si vine gratis si incongnito !
De plecat , nu este cazul!

neacsum 14-07-2014 - 22:09

Ca de obicei, te bagi ca musca si esti neinformata. Militarii romani nu mai pleaca unde vor ei, s-a dus perioada voluntariatului in misiuni ”de mentinere a pacii”. Pe tine baietii aia care te pun sa scrii tu te informeaza cu legislatia tarii pe care o injuri? Cam nepriceputi, nu e de mirare ca le dau nemtii peste bot. Pune mana si citeste, informeaza-te si abia dupa ce esti sigura ca stii in ce te bagi, deschide hura, altfel o sa te inneci la cat rahat mananci asa de dragu de a te vedea bagata in seama.

ValVerde 14-07-2014 - 23:09

Gulie reshapata, stagiul militar in Romania este pe baza de VOLUNTARIAT.
Racanu’ se duce la armata pentru ca asa vrea el. Singur si nesilit de nimeni.

Cind se ofera voluntar isi asuma eventualitatea de a fi trimis in teatru de operatiuni care nu sunt la alegerea lui.

Sau tu ai vrea ca fiecare militar sa dea cu votu” aici ma duc…acolo nu-mi place ca dau aia cu gloante…pe dincolo e cald…mai bine stau in cazarma si fac burta mare.

Vai de capul tau de troglodit !

…”le dau nemtii peste bot”… Argentina ?
Ma plateste Argentina 🙂

Aia nu au bani nici pentru o jumatate de postare de-a mea !

neacsum 14-07-2014 - 23:46

Eu vorbeam de misiunile in afara tarii fraiero, acolo sunt trimisi cu arcanul fara sa fie intrebati daca vor. In Juramantul militar nu spune nimic de apararea granitelor afgane si a campurilor cu opiu, sau transporturilor CIA. Dar clasa politica ii trimite, ca asa au batut ei palma cu unchiul Sam. Unchiul Sam care a atat de bogat si de prosper ca nu e in stare sa isi tina nici propii soldati acasa, ca nu are ce sa le dea sa manance, ii trimite prin alte tari cica sa ii apare dar de fapt sa manance si ei ceva, ca acasa ar deveni muritori de foame, nu stiu altceva decat sa ucida.

ancuta 14-07-2014 - 23:54

ba’ colonelule …
esti tampit sau te prefaci?
Vale a spus ceva. Foarte clar: „Racanu’ se duce la armata pentru ca asa vrea el. Singur si nesilit de nimeni.

Cind se ofera voluntar isi asuma eventualitatea de a fi trimis in teatru de operatiuni care nu sunt la alegerea lui.

Sau tu ai vrea ca fiecare militar sa dea cu votu” aici ma duc…acolo nu-mi place ca dau aia cu gloante…pe dincolo e cald…mai bine stau in cazarma si fac burta mare.”
raspunde la intrebare: esti, ori te prefaci?

ValVerde 15-07-2014 - 03:07

Te mai miri te ce te-au scos in suturi din armata, mai bese-n cizme ?
Asa intelegi tu armata ?
Soldatul isi da cu parerea unde e trimis ?
Asa faceai si tu, mai gradatule? Dimineata supuneai la vot: mergem la instructie sau mai dormim doua ore ?
Dupaamiaza facem sectoare sau mergem la carciuma ?
Sa ridice mana cine vrea pe sectoare !….
Papagal jumulit !

In juramantul militar nu zice nici ca trebuie sa poarte bocanci si nici ca trebuie sa stea de garda noaptea pe coclauri.

De fapt uite ce zice juarmantul ala pe care nu-l intelegi tu:
„Eu…. militar al Fortelor Armate, jur credinta patriei mele, Romania. Jur sa-mi apar tara chiar cu pretul vietii. Jur sa respect legile tarii si regulamentele militare. Asa sa-mi ajute Dumnezeu.”

Intelegi „respect legile tarii” ??
Legile tarii spun ca reprezentantii alesi in mod legal si democratic ai poporului sunt comandantii supremi ai fortelor armate. Regulamentele militare arata intre altele lantul de comanda, de la comandantul suprem, civil ales de popor, pina la soldatu’ prost care e acolo, si se supune regulamentelor militare, pentru ca asa a vrut el, mai barzaune !

Te ufte grija de americani ? Ti-e frica ca mor de foame ? Tot n-ai trecut peste momentul cind te-au declarat incompetent pentru fortele NATO si te-au dat afara? In loc sa fii multumit ca ti-au dat o pensie mult peste ce ai putea castiga cu calificarile tale, (pe care de altfel o plateste Bula si cei ca el ha-ha), tu arunci cu muci.

Dar sa spui drept !

Ereticul 15-07-2014 - 03:27

Domnule Val Verde,
Ceea ce omiteti dvs. este faptul ca initial se pleca in teatrele de operatiuni din strainatate pe baza de voluntariat si – mai ales – spaga, pentru ca se parea ca se castiga bine. Dupa ce s-au intors cativa „in rate”, in saci de plastic sau in scaune cu rotile lucrurile s-au schimbat, in sensul ca nu s-au mai gasit voluntari si a trebuit sa se schimbe regulamentul, sa se plece pe baza de ordin.
In alta ordine de idei, puteti sa-mi explicati si mie cum considerati ca se respecta juramantul militar prin trimiterea de osteni in afara tarii, in zone / tari unde Romania nu are nici interese si nici nu se afla in stare de razboi?

ValVerde 15-07-2014 - 03:46

D-le Eretic,

” In alta ordine de idei, puteti sa-mi explicati si mie cum considerati ca se respecta juramantul militar prin trimiterea de osteni in afara tarii, in zone / tari unde Romania nu are nici interese si nici nu se afla in stare de razboi?”

Mai clar ca in mesajul anterior nu pot !
Exista un comandant suprem al armatei care e civil si reprezentant legitim al poporului. Exista regulamente militare care arata linia de comanda.

Argumentul cu „Romania nu are interese, nu se afla in stare de razboi, osteni romani peste hotare, etc” este PAREREA D-vs. Asa vedeti dvs lucrurile si aveti dreptul sa credeti ce vreti. Aveti la indemina UN VOT. Exercitati-l !

Ceea ce conteaza este ceea ce decid cei pe care poporul i-a delegat in mod liber si democratic sa-l reprezinte.

Chestiunile cu au schimbat regulamentele pentru ca se intorceau in rate…e irelevant.
Nu le place in armata ?
Soldatul poate sa-si dea demisia si sa plece acasa. Cu repercursiunile de rigoare, ca asa e in lumea asta mare si rea. Pentru ca armata nu e circiuma lui Neacsu si voluntarul cind semneaza le ia pe cele bune si pe cele rele. Nu-i place? Sa stea pe acasa, sa posteze la ZV, nu-l obliga nimeni sa se faca soldat.

Dar principiul ramine acelasi: nu sunteti de acord?
Votati pe cei care va reprezinta ideile !!

Personal, se intimpla sa cred ca afilierea la NATO nu e nici un cadou si ca si soldatul ala, Romania nu poate alege ce-i place fara sa-si aduca contributia. Vreti afara din NATO ? Votati pe cei care promit ca vor scoate Romania din alianta si o sa o faca o Elvetie sau o Suedie, ca boul salut.

Ereticul 15-07-2014 - 04:09

@ Val Verde: multumesc pentru raspuns.
Nu sunt si nici n-am fost prea interesat de latura militara, exceptad perioada in care am efectuat stagiul militar (obligatoriu la vremea aceea, si in cadrul MAI tocmai pentru a evita o posibila deplasare in afara tarii).
Va inteleg partial punctul de vedere, prin prisma faptului ca eu personal percep militarii actuali ca pe niste mercenari. Varianta pe care o vad eu drept viabila ar fi cea franceza, unde exista Legiunea Straina creata special pentru actiuni in strainatate, diferita fata de armata regulara care nu intervine decat in cazul in care este atacat direct teritoriul tarii. Cred ca de aici provine neintelegerea dintre dvs. si dl. Neacsu: armata, asa cum o percepe domnia sa (si cum este la francezi) are un rol de aparare intern, cu retributii (solde) mai mici, iar mercenarii sunt platiti substantial dar isi asuma riscuri mult mai mari, si pe teritoriu extern.

ValVerde 15-07-2014 - 05:06

@Ereticul

Legiunea Straina e parte a armatei franceze, care are aceleasi principii de recrutare ca si armata romana. Ii spune Legiunea Straina nu pentru ca lupta in afara granitelor Frantei (de altfel supozitia dvs despre o armata franceza pentru in afara granitelor si una de aparare a teritoriului este complet falsa) ci pentru ca accepta in rindurile ei cetateni ai altor tari.

Incurcati conceptul de „mercenar” Sugerez sa revizuiti intelesul. Cind o actiune miltara este purtata de o armata nationala, cu personal militar recrutat in conformitate cu legile tarii, nu exista „mercenari”
Gresiti daca considerati soldatii Legiunii Straine drept „mercenari”

Tache 15-07-2014 - 08:22

ValVerdica, cei care omoara oameni pentru BANI se numesc MERCENARI si punctum. Il las pe acest afgan sa-ti explice ce inseamna sa fii mercenar si de ce unii au onoare si lupta doar pentru familia, prietenii si TARA lor.

http://www.youtube.com/watch?v=Xc2KeSkl5H0

Mircea 15-07-2014 - 09:49

Tache
Iarasi pui puncte unde nu trebuie. Cei care omoara oameni pentru bani sunt mercenari daca lupta in armate straine vis-a-vis de cetatenia lor. Mai pe intelesul tau un roman care omoara oameni imbracat in uniforma tarii lui nu este mercenar. Romanul care omoara oameni incadrat in armata Rusiei (sau in alta armata decit cea romana) este mercenar. Studiaza dreptul international ca nu este secret.

Mircea 15-07-2014 - 09:58

Tache
PS Spune-i lui Neacsu ca el e mercenar mai ales ca multi dintre colegii lui au tras fara mila in romani iar in dec. 89 s-au impuscat si intre ei ca prostii.

ValVerde 15-07-2014 - 15:24

Tache, lighioana unsuroasa, uite ce zice Conventia de la Geneva despre cine e „mercenar”

Art 47. Mercenaries
1. A mercenary shall not have the right to be a combatant or a prisoner of war.
2. A mercenary is any person who:
(a) is especially recruited locally or abroad in order to fight in an armed conflict
(b) does, in fact, take a direct part in the hostilities;
(c) is motivated to take part in the hostilities essentially by the desire for private gain and, in fact, is promised, by or on behalf of a Party to the conflict, material compensation substantially in excess of that promised or paid to combatants of similar ranks and functions in the armed forces of that Party;
(d) is neither a national of a Party to the conflict nor a resident of territory controlled by a Party to the conflict;
(e) is not a member of the armed forces of a Party to the conflict; and
(f) has not been sent by a State which is not a Party to the conflict on official duty as a member of its armed forces.

Toate punctele de la a la f trebuie sa fie indeplinite concomitent.

Si uite ce zice ONU
1. A mercenary is any person who:
(a) Is specially recruited locally or abroad in order to fight in an armed conflict
;(b) Is motivated to take part in the hostilities essentially by the desire for private gain and, in fact, is promised, by or on behalf of a party to the conflict, material compensation substantially in excess of that promised or paid to combatants of similar rank and functions in the armed forces of that party;
(c) Is neither a national of a party to the conflict nor a resident of territory controlled by a party to the conflict;
(d) Is not a member of the armed forces of a party to the conflict; and
(e) Has not been sent by a State which is not a party to the conflict on official duty as a member of its armed forces.
2. A mercenary is also any person who, in any other situation:
(a) Is specially recruited locally or abroad for the purpose of participating in a concerted act of violence aimed at:
(i) Overthrowing a Government or otherwise undermining the constitutional order of a State; or
(ii) Undermining the territorial integrity of a State
b) Is motivated to take part therein essentially by the desire for significant private gain and is prompted by the promise or payment of material compensation
c) Is neither a national nor a resident of the State against which such an act is directed
;(d) Has not been sent by a State on official duty; and
(e) Is not a member of the armed forces of the State on whose territory the act is undertaken.

— UN Mercenary Convention[1]

Deci intre talibanu’ tau si definitiile astea pe cine sa aleg ??
Grea dilema…

Ce mai zice Putin ?
Il mai ustura gaozu’?

Mircea 15-07-2014 - 07:26

Neacsule,
Militarii romani fac parte dintr-o alianta militara iar intr-o alianta militara nu se comporta ca la sindicat ci dupa alte reguli. Intotdeauna militarii mor pentru altii nu pentru ei, asta e misiunea lor.
Stiu ca tu plingi dupa militarii aia care stateau in foisoare cu mitralierele indreptate spre interiorul tarii si ii impuscau fara mila pe romanii care incercau sa FUGA (da, din Romania lui Neacsu se fugea sub gloantele granicerilor). Tu vrei din nou ca altii sa moara pentru militari si din cauza lor. Trezeste-te Neacsule, vremurile alea au apus de 25 de ani.

Lupu Ardelean 15-07-2014 - 12:02

Lupu Ardelean
15-07-2014 at 08:48 Cu mare placere citisem ieri articolul maresalului “neacsum” despre marea operatiune de repatriere a 85 de curve cu puradeii si familiile lor din GAZA. Savurasem cu placere postarile bine gandite si la obiect ale domnului Tomi ce facuse din autorul articolului ,maresalul neacsum supa de galuste cu otet si tocanita de piept de sobolan. MARE, MARE surpriza pe astazi diminata, vrand sa revad articolul este superb dar lipseste cu desavarsire. Acum dupa cum eu gandesc, domnul maresal neacum, ori s-a spanzurat in urma replicilor dure incasate in urma imbecilitatilor domniei sale ce le-a vomitat in articolul cela enigmatic, ori a fost internat in stare grava cu infarct si hemoragie cerebrala tot ca urmare a unei enervari mult intense la vederea rezultatelor magnificului sau articol. DAR TOTUSI CE S-A INTAMPLT PANA LA URMA CU BOARFELE ISLAMIZATE IN GAZA, AU SOSIT SI AU FOST PRIMITE CU COVORUL ROSU LA AEROPORT?, ASI FI MERS SA LE VAD CUM AJUNG IN TARA FALA NATIUNII ROMANE CU TURBANELE IN CAP.
///
Iata postarea mea de la 08;48, in cautare disperata dupa magnificul articol al maresalului ‘neacsum’, ‘Neacsule’,’Neacsu’, sau pulla dreacului stie cum l-o chema pe maresal. CULMEA, postarea vomitata de acest legionar a reaparut insa fara postarile domnului Tomi, ce pe onoarea mea erau total la subiect si obiect, se pare ca totusi domnul maresal nu a rezistat cu tensiunea arteriala sa le vada si le-a sters, PACAT, MARE PACAT erau niste postari de nota 10, dovada ca au fot sterse fiind prea dureroase celor ce se cred destepti dar in fond sant imbecili de dau in gropi.
Mare rugaminte domnului Tomi, daca cumva are pastrate postarile de ieri sa le repuna, asi vrea sa le mai recitesc, mai ales vazand efectul lor asupra acestui maresal al pullii.

salut 15-07-2014 - 23:20

Dement.

tomi 15-07-2014 - 23:30

salut….Dement. hmmda!, el a zis-o…….

Ereticul 15-07-2014 - 23:26

Daca sunteti amabil, imi puteti explica, va rog, care este diferenta – din punctul dvs. de vedere – dintre o romanca maritata cu un arab si o romanca maritata cu un var de-al arabilor, respectiv un ovreu?

Cioxe 15-07-2014 - 23:46

Niciuna, ambele sint viitoare kamiZake !

Antibasistul 15-07-2014 - 23:47

Cea, romanca, cu un evreu e curva curvelor?

Lupu Ardelean 16-07-2014 - 11:34

Domnule Ereticul, am citit nota dumneavoastra, si desi ma mir de intrebare, voi incerca sa va explic cum vad eu si alte cateva milioane de romani cu bun simt situatia in sine. Ca locuitor vechi al Romaniei, ce nu mi se pare ca santeti de puneti intrebari la fapte bine lamurite si clare cred ca trebuia sa observati ca in Romania NU A EXISTAT O COLECTIVITATE ARABEASCA IN TOATA ISTORIA TARII. Ca sant cateva sute de tatari si turci in Dobrogea uitati de invaziille otomane nu au fost niciodata considerati ca entitate in Romania. Insa vreau sa va amintesc cum ca inaite de al doilea razboi mondial traiau in Romania cam 850.000 de evrei, colectivitate enorma ce comvietuia in armonie cu romanii de sute de ani. Casatoriile mixte intre romani si evrei era ceva normal si necondamnt de nici una din parti din motivul ca romanii nu aveau habar ca ce este aceea antisemitism, iar evreii erau asa de puternic romanizati de sute de ani si de zeci de generatii ca marea majoritate se identificau cu romanii si multi chiar uitasera ca ar fi avut radacini evreiesti, Evreii dadeau dovada de un puternic patriotism si iubire de tara, dovada ca pana la al doilea razboi nici nu se gandisera sa emigreze in fosta Palestina, se sinteau trup si suflet romani. Aceasta armonie intre romani si evrei persita pana la aparitia celor ca dumneata, legionarii si fascistii ce incep sa semene ura si antisemitism in mintea romanilor, Propaganda fascista din anii 40′ este de o intensitate feroce sub ocrotirea agentilor lui hitler ce finanteaza puternic partidele fasciste legionare din Romania. Cu acest gest bestial facut de legionarii ce invenineaza mintea poprului, armonia ce existase de sute de ani ia sfarsit.
In ceea ce va referiti la arabi este o gluma, nu se poate face o paralela intre casatoriile romani evrei sau romani arabi. Arabii nu exista in istoria romana, singurii arabi de care auzise poporul roman sant din povestile citite in copilarie de cele cu „o mie si una de nopti” arabi in carne si oase nu au existat in Romania. De aceea sustin cat de murdar este amestecul romanilor cu arabii ce apar prin Romania in timpul lui Ceausecu ce da ca gest de prietenie lui Arafat dreptul sa-si trimeata tinerii la studii in tara. Apar mii de arabi in facultatile romane, care in mare majoritate fac orice inafara de a invata, fac bisnita cu tigari Kent, produse de shop ce romanilor li se pareau produse din rai, deci casatorie facuta pe baza unor ciorapi de nylon de la shop nu consider ca este justifica comparatia domniei tale Ereticul. Cele cateva sute de curvve casatorite cu arabi de prin anii 75′-80′ pana astazi nu poate fi pusa in paralel cu amestecul multisecular al doua mari colectivitati ce traiau in armonie in tarile romane. Arabii erau turisti fara cetatenie romana si mentalitate ce difera enorm de cea a romanilor. Paralele facuta de domnia ta este o gluma si chiar sper domnule Ereticul ca ai glumit comparand cele doua amestecuri de natii. Sa fi sanatos domnule si mai lasa-te de propaganda legionara ca nu-ti sade bine, este demodata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult