Acasa Top SecretArmata Cine este noul consilier pentru securitate naţională al lui Trump

Cine este noul consilier pentru securitate naţională al lui Trump

scris de D.S.S.
11 afisari

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat luni seară numirea în poziţia de consilier pentru securitate naţională la Casa Albă a generalului-locotenent în retragere H.R. McMaster. Această numire are loc la fix o săptămână după demisia surprinzătoare a consilierului Michael Flynn, ca urmare a expunerii legăturilor sale cu diplomaţii ruşi în presa americană, transmite Washington Post.

H.R. McMaster

Trump a anunţat numirea lui McMaster în timp ce se pregătea să părăsească reşedinţa din Mar-a-Lago.

Între timp, generalul-locotenent Keith Kellog, care a servit în ultima săptămână drept consilier interimar pentru securitate naţională, a fost numit la şefia Consiliului de Securitate.

Michael Flynn a demisionat săptămâna trecută din poziţia de consilier pentru securitate naţională, după ce presa americană a dezvăluit că discutat în repetate rânduri cu ambasadorul rus de la Washington. O asemenea discuţie a avut loc chiar după ce Barack Obama a anunţat implementarea unor noi sancţiuni şi a expulzat 35 de diplomaţi ruşi din Statele Unite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult