Noul consilier pentru securitate al lui Trump | Ziua Veche
Acasa Top SecretArmata Cine este noul consilier pentru securitate naţională al lui Trump

Cine este noul consilier pentru securitate naţională al lui Trump

scris de D.S.S.
4 afisari

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat luni seară numirea în poziţia de consilier pentru securitate naţională la Casa Albă a generalului-locotenent în retragere H.R. McMaster. Această numire are loc la fix o săptămână după demisia surprinzătoare a consilierului Michael Flynn, ca urmare a expunerii legăturilor sale cu diplomaţii ruşi în presa americană, transmite Washington Post.

H.R. McMaster

Trump a anunţat numirea lui McMaster în timp ce se pregătea să părăsească reşedinţa din Mar-a-Lago.

Între timp, generalul-locotenent Keith Kellog, care a servit în ultima săptămână drept consilier interimar pentru securitate naţională, a fost numit la şefia Consiliului de Securitate.

Michael Flynn a demisionat săptămâna trecută din poziţia de consilier pentru securitate naţională, după ce presa americană a dezvăluit că discutat în repetate rânduri cu ambasadorul rus de la Washington. O asemenea discuţie a avut loc chiar după ce Barack Obama a anunţat implementarea unor noi sancţiuni şi a expulzat 35 de diplomaţi ruşi din Statele Unite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult