Acasa Top SecretArmata Cine este noul rector de la UNAP si noul comandant al Spitalului Militar

Cine este noul rector de la UNAP si noul comandant al Spitalului Militar

scris de D.S.S.
20 afisari

Noul comandant (rector) al Universității Naționale de Apărare este generalul de flotilă aeriană dr. Gabriel-Florin Moisescu, profesor universitar, fost comandant al Academiei Forțelor Aeriene de la Brașov. Colonelul medic Florentina Ioniță, șef secție Gastroenterologie, a preluat, de marti, 4 februarie 2014,  conducerea Spitalului Universitar de Urgență Militar Central.

Generalul de flotilă aeriană Gabriel-Florin Moisescu

Generalul de flotilă aeriană Gabriel-Florin Moisescu

Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, a participat marți, 4 februarie, la București, la ceremoniile de preluare a comenzii Universității Naționale de Apărare și a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central.

Prezent la ceremonie, ministrul Dușa a reiterat faptul că Universitatea Națională de Apărare este o instituție militară de elită, ale cărei standarde trebuie menținute. Totodată, ministrul apărării naționale i-a urât succes noului comandant, asigurându-l de întreg sprijinul conducerii pentru ca activitatea universitară să se desfășoare în continuare la cote maxime.

Colonelul medic Florentina Ioniţă

Colonelul medic Florentina Ioniţă

Colonelul medic Florentina Ioniţă, şef secţie Gastroenterologie, a preluat, de astăzi, conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central. Cu această ocazie, ministrul apărării naționale a asigurat noua conducere că programele de modernizare și lista de priorități vor fi în continuare în atenția sa, fiind convins că sistemul medical trece printr-o perioadă de dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor medicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult