Acasa Top SecretArmata Cine participă la Parada de 1 Decembrie

Cine participă la Parada de 1 Decembrie

scris de D.S.S.
61 afisari

Guvernul a adoptat, miercuri, o serie de măsuri în sprijinul organizării paradei militare naționale din acest an, printre care și propunerea Ministerului Apărării Naționale de a invita reprezentanți ai unor armate ale statelor membre ale NATO și partenere pentru a participa la manifestările de 1 Decembrie.

americani la paradaPotrivit unui comunicat al Guvernului, alături de efectivele din cadrul MApN, MAI și SRI, la invitația Ministerului Apărării Naționale vor participa militari din mai multe țări aliate și partenere.

Ministerul Apărării Naționale va asigura, în perioada 25.11-02.12.2016, transportul, cazarea și masa militarilor străini.

Actul normativ aprobă totodată și limitele maxime de cheltuieli pentru personalul forțelor armate străine participant, similar cu sumele alocate pentru personalul militar român în ceea ce privește transportul, cazarea și masa, în condițiile specifice desfășurării antrenamentelor și a paradei militare.

„Participarea acestor reprezentanți la parada militară națională reflectă aprofundarea relațiilor de cooperare dintre Armata României și armatele altor state, care au participat, de-a lungul timpului, la activități bilaterale, exerciții comune sau misiuni în teatrele de operații”, se mai precizează în comunicatul citat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult